Malzemeler1/2 bardak yulaf ezmesi1 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı1/4 çay kaşığı toz zerdeçal1/4 çay kaşığı toz zencefil1/8 çay kaşığı toz tarçın1 tutam kara biber2 tutam tuz1 bardak süt1 çay kaşığı akçaağaç şurubu1/4 çay kaşığı vanilyaMuz dilimleriParçalanmış hindistan ceviziFındık ezmesi
Küçük bir çanakta orta ısıda hindistan cevizi yağını eritin. Yulaf, tuz ve diğer bütün baharatları ekleyin. 2 dakika karıştırın. Süt, vanilya ve şurubu da ilave ederek iyice karıştırın. 2-3 dakika kalın ve krema kıvamına gelene kadar karıştırın. Servis etmek için üzerine muz dilimleri, hindistan cevizi parçaları ile fındık ezmesini koyun.Kaynak: Thepretendbaker.comPembeNar Özel