Yaşam Genç çiftin gezisi faciayla sona erdi

Genç çiftin gezisi faciayla sona erdi

24.12.2010 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yalova Denizcilik Anadolu Endüstri Meslek Lisesi’nde edebiyat öğretmenliği yapan Fatma Karakaya, dans kursunda tanıştığı Aksa’da çalışan Özgür Deniz Erdoğan (30) ile arkadaşlık kurdu

Genç çiftin gezisi faciayla sona erdi

Yalova eski Emniyet Müdür Yardımcısı Sedat Erdoğan’ın oğlu olduğu öğrenilen Erdoğan, önceki akşam Karakaya’yı arkasına alarak motosikleti ile gezmek için Bursa’ya geldi. Gezi dönüşü Erdoğan’ın kullandığı motosiklet, Kirazlı köyü yakınlarında aşırı hız nedeniyle Davut Parlak (42) yönetimindeki kamyona çarptı. Erdoğan ile Karakaya olay yerinde hayatını kaybetti. Gençlerin kamyonun kasası ile çamurluğu arasına sıkışan cesetleri güçlükle çıkartıldı.

‘Hakkını helal et’
Karakaya’nın cenazesi dün Yalova Merkez Camii’nde kılınan namazın ardından Yalova Mezarlığı’nda toprağa verildi. Anne Zehra Karakaya, “Ölümü sanki Fatma’mın içine doğmuştu. Okula gitmeden önce beni öpüp kokladı. ‘Annem, ben senin çok isteyip de olamadığın öğretmenliği kazandım’ dedi. Ardından ‘Hakkını helal et’ diyerek evden ayrıldı. Sonra da ölüm haberini aldım” diye feryat etti. Erdoğan da dün Çiftlikköy ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haberin Devamı

Genç çiftin gezisi faciayla sona erdi

Yazarlar