Aşk ile Kalbe Dokunan Adam… Ersan Özbudak…

Türkiye’nin başına gelmiş en güzel değerlerden bir tanesi.
O bir marka ve o bir başarı hikayesi…
ERSAN ÖZBUDAK


Bunu ben söylemiyorum bu sözleri onun için çevresindeki herkes söylüyor. Sosyal medyada resmini paylaşmamla birlikte beğeniler ve yorumlar kesilmek bilmedi. Duymuştum efsane bir bir insan olduğunuzu ama teyit etmiş olduk.

Ersan Özbudak sevilmek ne güzel şey…

Hayal Ettiğim mesleği ve Hayal ettiğim hayatı yaşıyorum. Hayallerimi yaşamak çok keyifli. Aslında temelinde insan sevgisi var. Hangi meslekten olursak olalım bizim insanımızı sevmemiz gerekiyor. İnsanlık için çok kaygılanırım, çok üzülürüm.

Ersan Özbudak bu söylediğiniz o kadar kıymetli ki…
İnsan canına kıyanlara çok kızıyorum. Çünkü biz bir insanı yaşatmak için saatlerce uğraşıyoruz. Artık biliyorsunuz 3. Sayfa haberleri manşetten yer buluyor. İnsan hayatı çok kıymetliyken ve biz bu kadar emek veriyorken insana kıyanlara gerçekten çok kızıyorum.

Başarılı olmak ya da başarısız olmak kıstasım değil benim. Kendisine kötü diyen bir insan görmedim ben.

Yine her zaman ki gibi çok zarif bir şekilde verdiniz cevabınızı…
Ersan Özbudak, çalışma temponuz çok hızlı ama onun dışında siz ne zaman dinleniyorsunuz inanın merak ediyorum.

Hafta içi hep çalışıyorum. Cumartesi saat 14.00 e kadar onun dışında Pazar günleri 2 saat mutlaka çalışırım. Dediğim gibi hiç bir iş sevilmeden yapılacak bir iş değil. İnsanlar için endişelenmekten ve onları düşünmekten büyük keyif alıyorum. Çünkü benim yaşam amacım bu.

Ersan Özbudak anlattıklarınız bir TV dizisinde görülen ve gerçek olamazmış gibi gelen şeyler. Galiba çok şeyi yitirdik sizin gibi hayata aşık biriyle karşılaşınca rüya gibi geliyorsunuz? Bu rüyayı yaşattığınız için size minnettarız.
Bir başarıysa bahsettiğiniz temelinde insana insan olduğu için değer veriyorum. Aslında bana göre abartılacak bir şey yok bu benim normalim diyebiliriz. Beni çok mutlu ettiniz çok teşekkür ederim.

Haberin Devamı

Aşk ile Kalbe Dokunan Adam…  Ersan Özbudak…
Peki, başka bir meslek seçmeniz gerekseydi hangi mesleği yapmak isterdiniz?
Bu soruyu çok sordum kendime, benim eskiden bu yana hayalim terzi olmaktı. Bizim zamanımızda çok hazır giyim yoktu. Terzinin dükkânına girdiğinizde hafif bir müzik çalardı. Sobanın üstünde çay kaynardı. Çok tertipliydi ve o ölçü alma seremonisi falan bana çok büyüleyici gelirdi. Şimdinin modacısı da diyebiliriz.

Aslında her insanın arka bahçesi olmalı. Yani kendine iyi gelen bir şeyleri yapmalı. Benim arka bahçem spor. Düzenli olarak spor yapıyorum. Eş zamanlı müzik dinliyorum. Bu bana gerçekten çok iyi geliyor.

Ersan Özbudak siz hep çok çalışkan bir öğrenci miydiniz?
Asla taki lise 1. sınıfa kadar. Ölü Ozanlar Derneği filmini bilirsiniz. Oradaki öğretmene çok benzeyen bir öğretmen geldi bize. İlk geldiği gün edebiyat kitaplarını yırttırdı. Mesela gelirdi sınıfa, çocuklar canınız sıkkın duruyor hadi kalkın gezmeye gidelim derdi. O hoca kitapların özetlerini anlatırdı bize. Bize güvendi ve biz de o güvene layık olduk. Onunla tanışmasaydım doktorluğu kazanamayabilirdim. Üzerimdeki emeği çok fazladır.

Haberin Devamı

Aşk ile Kalbe Dokunan Adam…  Ersan Özbudak…

Ersan Özbudak nasıl biri?
Gonca hanım ben istesem de kızamıyorum ya da bağıramıyorum. Ben naif bir yapıya sahibim. İnsana değer vermek benim için çok kıymetli. Hayatlarında zor anlar yaşayan hastalar geldiğinde ben onlara ne yapmalıyım ki onların yanında olabilirim diye çalıştırıyorum kafamı hep. Benim telefonumda yüzlerce mesaj var. Kokoreç yiyebilir miyim diye soranlar bile var.

Ersan Özbudak’ın bir geleneğini var. Sosyal medyada misafirleriyle resim çekilip paylaşıyor. Uğurlarken sağlıkla uğurladık diyerek bir resim çekiliyor. Ben de bir fotoğraf çekildim kendisiyle…
Ama bu kez
Saygıyla
Teşekkürle
Minnetle
Gururla
Çektirdim fotoğrafımızı ve güle güle dedim ve uğurlattım kendimi.
İnsanlığına hayran kalarak yanından ayrıldığım Sayın ERSAN ÖZBUDAK gibi değerlerin çoğalması dileğiyle...

Haberin Devamı

Aşk ile Kalbe Dokunan Adam…  Ersan Özbudak…