Kendin Yap "Görme engelliyiz ama örme engelli değiliz'"

"Görme engelliyiz ama örme engelli değiliz'"

03.03.2016 - 11:25 | Son Güncellenme:

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde görme engelli 11 hamarat kadın birbirinden güzel el emekleri ürünlerini sergiliyor.

Görme engelliyiz ama örme engelli değiliz

Görme engelli 11 hamarat kadın, 8 – 13 Mart tarihleri arasında Ataköy Airport Outlet Center’da birbirinden güzel el emeği ürünlerini sergiliyor. GÖZDER (Görme Özürlüler Derneği) Örgü Kulübü tarafından hazırlanan ürünler, sizi önyargılarınızın ötesinde bir dünyaya ulaştıracak.

Kermeste görme engelli kadınların ördüğü bebek takımları, kazaklar, battaniyeler, boyunluklar vb. yer alacak. Standın tüm geliri, örgü işlerinin sahiplerine ve GÖZDER’e katkı sağlayacak.

Haberin Devamı

Senelerdir engelliler alanında yoğun emek veren Gazeteci – Yazar Bensu Kaya’nın hayata geçirdiği bu proje, GÖZDER Yönetim Kurulu’nun Genel Sekreteri Perihan Pala, Kadın Hakları Sekreteri Serap İlter ve Kadın Komisyonu Başkanı Nursefa Özkan koordinasyonuyla sürdürülüyor.

Kermes için gereken yumak ve malzemeler, Büyükçekmece Rotary Kulübü ve dernek gönüllüleri tarafından sağlandı. Kermesin broşürü Büyükçekmece Belediyesi tarafından bastırıldı.

Görme engelliyiz ama örme engelli değiliz

Yazarlar