Editörün Seçtikleri Gözler kişiliği ele veriyor

Gözler kişiliği ele veriyor

28.02.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Gözler kişiliği ele veriyor

Gözler kişiliği ele veriyor





1 - Kaplan gözler: Dikdörtgen biçimli ve içe gömük, uzun kirpiklerle "çevrili", delici bakan gözler. Bu gözlere sahip olanlar kuvvetli ve cesur insanlardır, inandıklarını davaya sadıktırlar. Örnek: David Beckham.
2 - Domuz gözler: Küçük ve yuvarlak. Bu insanlar muhafazakâr, bazen de bencil, şiddete eğilimli ve kindar olabiliyorlar. Örnek: Russel Crowe.
3 - Tavuskuşu gözler: Güzel ve anlamlı gözlerin sahipleri duygulu ve sadık dostlardır. Ama ilişki ve para konusunda başarılı olamayabiliyorlar. Örnek: Eastenders dizisinden Kacey Ainsworth.
4 - Ankakuşu gözler: Büyük, parlak ve pırıltılı. Gözbebeğini çevreleyen renkli kısım iri, göz kapakları yuvarlak. Bu insanlar iyi yaşamasını seviyorlar. Kolayca arkadaşlık kurabilen popüler kişiler. Örnek: Eski yüzücü Sharron Davies, model Sophie Dahl.
5 - Kurt gözler: Uçları aşağı doğru kıvrık, delici bakan gözler. Bu gözlere sahip insanlar için hedefler çok önemli. Güçlü ve sevdiklerini koruyan kişiler. Örnek: Aktör Bradd Pitt
6 - Ejderha gözler: İri ve yuvarlak, alt ve üst gözkapakları belirgin. Azimli, özgüvenli ve enerjik insanlar. Sempatik, popüler, yaratıcı ve sosyal. Örnek: Robbie Williams.
7 - İnek gözler: İri ama bakışlarında anlam olmayan gözler. Bu kişiler mantıklı, sabırlı ve dünya ile barışıktır. Ama maceraperest ve karizmatik değildir. Örnek: Britney Spears.
























Yazarlar