Genel Sağlık Gözünüz Kontakt Lenslerle Hiç Bu Kadar Rahat Etmemişti

Gözünüz Kontakt Lenslerle Hiç Bu Kadar Rahat Etmemişti

17.02.2011 - 12:09 | Son Güncellenme:

Gözün biyolojik yapısından, doğal işleyişinden esinlenerek geliştirilen çok amaçlı kontakt lens solüsyonu Biotrue, lens kullanıcılarına bir solüsyondan çok daha fazlasını sunuyor. Bausch + Lomb tarafından sunulan Biotrue, eşsiz bir dezenfeksiyon sağlarken, gözün gün boyu temiz ve nemli kalmasına da yardımcı oluyor.

Gözünüz Kontakt Lenslerle Hiç Bu Kadar Rahat Etmemişti

Gözün doğal yollarla kendini nasıl temizlediği, nemlendirdiği ve sağlığını nasıl koruduğu konusundaki incelemelerle, bio-esinlenme prensipleri ile yaratılan Biotrue, ‘Yeni Jenerasyon’ lens solüsyonu özellikleri taşıyor. Sağlıklı gözyaşı ile aynı PH’ı taşıyan, gözyaşı proteinlerini gözdeki doğal halleri ile aktif tutan Biotrue, hem kontakt lensin göze daha kolay takılmasına imkan veriyor, hem de mikrop ve bakterilerle savaşarak göz sağlığını koruyor.

Haberin Devamı

Gözde doğal olarak bulunan bir nemlendirici olan hiyalüronan da içeren Biotrue‘daki hiyalüronan’ın lens üzerindeki etkisi 20 saate kadar sürüyor. Böylece nemini hep koruyan lensler göze gün boyu hiçbir rahatsızlık vermiyor; temizlik ve konfor yaşatıyor. Kullanıcının şişe içinde ne kadar ürün kaldığını görebilmesi için şeffaf olarak tasarlanan ve şu anda 300 ml olarak piyasada bulunan Biotrue’nun tavsiye edilen perakende satış fiyatı ise 26,50 TL.

Bausch & Lomb mHakkında:

Bausch + Lomb göz sağlığına yenilikçi fikirler getirmek için kurulmuştur.

Ana faaliyet konusu, kontakt lensler de dahil olmak üzere lens bakım ürünleri, oftalmik cerrahi ve eczacılık ürünleridir. Bausch + Lomb dünyanın en iyi bilinen ve en saygın sağlık markalarından biridir. 1853 yılında kurulan şirketin genel merkezi Rochester, New York’da bulunmaktadır. Bausch + Lomb ürünleri 120’den fazla ülkede satışa sunulmaktadır. Firma hakkında daha detaylı bilgi edinmek için www.bausch.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yazarlar