Sertab Erener'in Adana konserinde yer yerinden oynadı
Efes Pilsen'in depremzedeler yararına düzenlediği konser için Adana'da sahne alan popçu Sertab Erener, afetzedelere "Ha gayret" şarkısıyla seslendi.
Marmara depreminin kendisini çok üzdüğünü belirten Erener, depremzedelere moral verirken "Ha gayret" şarkısının, "Hadi yüreğim ha gayret / Hele sıkı dur hele sabret / Başını eğme dik tut / Bu bir rüyaydı farzet" nakaratını dinleyicilerle birkaç kez okudu.
Mimar Sinan Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserine beyaz bir gelinlikle çıkan Erener, daha sonra giydiği birbirinden dekolte kıyafetlerle izleyicilerin yüreğini hoplattı.
Sanatçı, 16 Ağustos'ta Diyarbakır'da başlayan ve deprem nedeniyle ara verilen konserlerini, Adana'dan sonra Antalya, Marmaris, Denizli, Manisa, Samsun, Trabzon, İstanbul, Ankara, İzmir, Tekirdağ ve Bursa'da sahne alarak sürdüreceğini söyledi. Erener, "Konser gelirlerinin tamamı depremzedelere gönderilecek" dedi.