Yaşam Hakan Kırkoğlu ile 4 Nisan günlük burç yorumları

Hakan Kırkoğlu ile 4 Nisan günlük burç yorumları

04.04.2017 - 11:56 | Son Güncellenme:

Hakan Kırkoğlu’nun hazırladığı 4 Nisan günlük burç yorumları ile gün içinde dikkat etmeniz uzak durmanız ve yapmanız gereken durumların değerlendirmesini bulabilirsiniz. 4 Nisan günlük burç yorumlarında burç değerlendirmenizi okuyabilirsiniz. İşte 4 Nisan günlük bur yorumları…

Hakan Kırkoğlu ile 4 Nisan günlük burç yorumları

4 Nisan günlük burç yorumları ile tüm burçlar için değerlendirmeler yapan Hakan Kırkoğlu uzat durmanı gereken durumlar ile ilgili önerilerde bulunuyor. Burcunuzun günlük yorumlarında size özel yorumlar yaparken aynı zamanda maya takvimi yorumu değerlendirmeleri yapan Hakan Kırkoğlu, 4 Nisan günü için önemli ipuçları veriyor.

İşte 4 Nisan günlük burç yorumları…

Aksiyon gerekiyor

Bugün ne yapılabilir ? Oldukça hassas ama aynı zamanda gayretli davranabileceğimiz bir gündeyiz. Duygusal konular, ailevi işler söz konusu olduğunda fazlasıyla kararlı olabiliriz. Ancak bir yandan kendimizi savunmak ve koruyucu olmak durumundayız. Duygusal alanda iniş çıkışlara fazlasıyla açığız. Özellikle sabah saatlerinde daha yorucu koşullar olabilir.

Nelerden kaçınmalı ? Düşüncelerimizde istikrar ve güven istiyoruz. Hemen öğleden sonra saatlerinde daha esnek olmak ve farklı tutumlara açık olmak iyi olacak. Saat 14:10-15:13 arasında aceleci kararlardan kaçınmalıyız. Günün geç saatlerinde daha olumlu ve destekleyici imkanlar elde edebiliriz.

Hakan Kırkoğlu ile 4 Nisan günlük burç yorumları


KOÇ Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
Bugün ailevi konular da değişiklikler gündeme gelebilir. Toprak, emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. Bunun için çaba sarf edeceksiniz. Yeni kararlar almakta, bazı konularda harekete geçirmek için mücadele verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak isteyeceksiniz.

BOĞA Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)
Bugün yakın çevrenizle ilgili konularla meşgul olabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişiler gündeminizi oluşturabilir. Gün içindeki değişiklikler sizi zorlayabilir. Sorumluluklarınızı yönetmek için mücadele içinde olabilirsiniz. İşlerinizi yaparken geleceğe yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Sağlamlaştırmak istediğiniz konulara yönelmelisiniz.

İKİZLER Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)
Bugün işlerinizde finansal konularda değişkenler olabilir. İşle ilgili konularda acele karar almaktan çekinmelisiniz. Başkalarından yardım almanız gerekebilir. Yetenekli olduğunuz konularda ilerlemek isteyebilirsiniz. Çalışma koşullarınızda yoğunluk olabilir. İlerletmek istediğiniz işlerde kendinizi daha fazla ortaya koymanız gerekebilir.

YENGEÇ Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)
Bugün sevdiğiniz şeylere odaklanabilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olduğu konular ön plana çıkabilir. Duygusal konularda ani tepkiler içinde olabilirsiniz. Hassas olduğunuz konuları daha fazla kurcalayabilirsiniz. İlişkileriniz ön plana çıkabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde ilerleme sağlamak için çalışabilirsiniz. Gündeminizde ani değişiklikler olabilir.

ASLAN Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)
Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Yeteneklerinizle ilgili konularda kendinizi daha mücadele içinde olabilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi karmaşık hissedebilirsiniz. Planladığınız konularda harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.

BAŞAK Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)
Geleceğinizle ilgili konuları yeniden gözden geçirebilirsiniz. Bazı işlerinizdeki değişikliklere hızlı ayak uydurmanız gerekebilir. Gün içinde sosyal konular ön plana çıkabilir. Öngörmekte zorlandığınız olaylarda karar almakta acele etmemelisiniz. İş hayatınızda sağlamlaştırmak istediğiniz konulara yönlenebilirsiniz.

TERAZİ Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)
Bugün iş hayatınızda mücadeleci tavrınızı ortaya koyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları temellendirmek isteyebilirsiniz. İşlerinizi daha iyi yerlere taşımak için sorumluluk alabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizin sağlam olması için çaba sarf edeceksiniz. Gün içinde kendi gücünüzü ortaya koymak isteyebilirsiniz.

AKREP Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)
Bugün yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. Uzaktaki bir olayla ilgili mücadelenizi ortaya koymak durumunda kalabilirsiniz. Değişik konulara yönelebilirsiniz. Duygusal değişkenleriniz çok olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda farklı şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanmak isteyeceğiniz konularla ilgilenebilirsiniz.

YAY Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)
Bugün sizi strese sokan koşullar tarafından kısıtlanabilirsiniz. Gün içinde olayları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Yaşayacağınız değişiklikler sizi duygusal olarak etkileyebilir. Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz işleri geleceğe taşımak isteyebilirsiniz. Yabacılarla ilgili konularda bazı atılımlar yapmanız ilişkileri güçlendirmeniz gerekebilir.

OĞLAK Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)
Eşinizle ilgili konularda ani duygusal değişiklik içinde olabilirsiniz. Bazı konular duygusal yönden sizi zorlayabilir. Sakin olmalı ve dengede kalmalısınız. Sorumlu olduğunuz konuları güçlendirmek isteyebilirsiniz. İşlerinizde ilerlemek için rahat olmanızda fayda var. İlerletmek istediğiniz işler için kontrolü elinizde tutmanızda fayda var.

SAKA Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)
Çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkileyebilir. Daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Ani değişkenler koşulara uyum sağlamanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi toparlayıp ilerleteceğiniz bir gündesiniz. Ticari konularda dikkatli olmalısınız. Hizmet aldığınız kişiler gündeme gelebilir. İşlerinizi yönetmek için fırsat bulacaksınız.

BALIK Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)
Bugün ani kararlardan gündemin gidişatını değiştirebilir. Riskli işler sizi zor durumda bırakabilir. Gün içinde değişen programlarınız olabilir. Aşkta yeni gündemler oluşabilir. Çocuklarınızla ilgili konular sizi meşgul edebilir. İş hayatınızda mücadele etmeniz gereken konular gündeminizi etkileyebilir. Sorumluluklarınız artabilir.


MAYA TAKVİMİNDE BUGÜN
Galaktik ton 9/Yılan Tamamlanması gereken işler var. Bugün derin konular üzerinde durabilir, sezgilerimize güvenebiliriz. Bu burç ruhsal enerjiler, manevi temalarla yakından ilişkilidir. Bugün maddi konular ve manevi açıdan bizi test eden ikilemler arasında kalabiliriz. Duygusal dönüşümlerin dikkat çekebileceği anlaşılıyor.


Yengeç Burcu Nisan 2017 Burç Yorumları

Yazarlar