Yaşam Hamile karısının takılarını hasta yatağında alıp kaçtı!

Hamile karısının takılarını hasta yatağında alıp kaçtı!

02.03.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Ege Üniversitesi Hastanesi’nde erken doğum şüphesiyle tedavi gören hamile Veysiye Akgül’ün (20) bileziklerini, küpelerini ve yüzüklerini alan eşi Sinan Akgül, ortadan kayboldu. Eşi tarafından hamileyken 3 kez evden kovulduğu ve üzerine kapı kilitlendiği belirtilen Akgül’ün yardımına yakınları yetişti.

Hamile karısının takılarını hasta yatağında alıp kaçtı

İzmir’de oturan Veysiye Akgül, nisanda gittiği Bodrum’da Sinan Akgül’e gönlünü kaptırdı. Kısa süren arkadaşlığın ardından Veysiye ile teknelerde elektrikçilik yapan Akgül hayatını birleştirdi.
Mutlu olmayı hayal ederken, kısa süre sonra eşinin davranışlarının değişmesiyle genç kadının hayatı kâbusa döndü. İddiaya göre, eşinden sık sık dayak yiyen Akgül, yaşadıklarını sorun çıkmaması için ailesine anlatmadı. Üç kez de eşi tarafından evden kovulan Veysiye, iki aylık hamile olduğu sırada üzüntüden bebeğini düşürdü.
Eşinin kendisine sürekli şiddet uygulamasına ve evden çıktığında kapıyı üzerine kilitlemesine rağmen evliliğini sürdürmeye çalışan Akgül, ikinci kez hamile kaldı. 8. ayını dolduran Akgül, geçen cuma günü fenalaştı. Eşinin Milas’ta hastaneye götürdüğü Veysiye, erken doğum şüphesiyle önce İzmir’deki Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi ancak kuvöz olmadığı gerekçesiyle birkaç hastane dolaştıktan sonra Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kabul edildi.

Takıları alıp kaçtı
Doktorlar, eşine bebeğin erken dünyaya geleceğini söyledi. Ancak evden çıkarken eşinin kolundaki bilezikleri alan Sinan Akgül, hasta yatağında da parmağındaki yüzüklerle, kulağındaki küpelerini aldı.
Hastane odasında yalnız bıraktığı eşinin anne ve babasını arayan Akgül, hastane masraflarının çok olacağını, ödeyemeyeceğini söyleyerek ortadan kayboldu. Cep telefonuna da ulaşılmayan Akgül, tüm aramalara rağmen bulunamadı.

Yazarlar