2016 Plaj Modası: Bikini Modelleri

Hava sıcaklık sınırlarını yukarıya doğru esnettikçe, deniz kokusu bizi içine içine çekiyor. 2016 trendleriyle plaja doğru ilerledikçe kafada oluşan bikini modelleri de şekilleniyor az biraz. Bu yaz fazla renkli, baya desenli ve yine geçmişten feyz alan modeller bizi kapıda karşılıyor.

2016 Yaz modası trend sıralamasında plaja indikçe renklerle cümbüşü arttıran bikiniler yeniden mayo modellerinin önüne geçiyor. Bohem rüzgarının kumları yerden yükseltecek kadar etkisi yine büyük. Bunu desenlerle bir bakışta anlayabilmek hiç zor değil. Aynı zamanda yüksek belli bikini modelleri de bu sefer baya istikrarlı. Tabii bir de tığ işi bikini konusu var o da tekrardan uzayan bir masalın yaz kahramanı olarak beliriyor her yandan.

Haberin Devamı

Yeni Sezon Bikini Trendleri Neler?

Öncelikli olarak geçtiğimiz sezondan adından söz ettirse de çok fazla plaja inemeyen halter yaka baskınlığını bu sezon biraz daha arttıracağa benziyor. Sokak modasındaki rahat açılımı plajda da halter, yarım üstlü bikinilerle değerlendiriliyor. Straptez bikini konusu biraz bizden uzaklaşmış bir tavırda yerini düşük omuzlu üstlere devrediyor. Yarım üstler, tek omuzlu asimetrik kesimler ve püskül trendi plajın en çok aşina olacağı modelleri arasında. Dekolte kısmı ise cidden bu sefer cesurluğunu arttıran tarafta iddialı bir duruş sergiliyor.

Halter Top

Tüm "çok kapalı" algısını dağıtacak yeni sezon halter bikini modelleri, plajdaki stilinize bu sezon farklı bir soluk getirebilir. Özellikle dekolteli ve bağcıklı görünümü ile hem farklı hem de rahat hareket edilebilirlik sizi baştan çıkarabilir.

Retro Havası

Yüksek bel yeniden gündemde. 2016 bikini modası yüksek bel ile rahatlık bir kez daha altı çizilen konular arasında. Saklamanız gereken ayva göbeğiniz var ise çok düşünmenize de pek gerek yok.

Fırfır mı Püskül mü?

İki sezondur püskül meselesi plaja kadar uzamıştı. Bu yıl ise plaj modasını bir yandan püskül diğer taraftan fırfırlar sarıyor. Fırfır ve volanlı bikiniler püskül detayının bir adım önüne geçiyor.

Desen Desen Desen

Deniz akla gelince yaz mevsimi, yaz mevsimi denildiğinde ise renkli ve desenli bir görünüm akıllara gelir. Bu sezon bikini modelleri de tıpkı akıllarda canlanan yaz profiline hitap ediyor.

Haberin Devamı

Biraz Botanik

2016 yaz modası plaja botanik bir hava katıyor. Desenler hiç olmadığı kadar taze bahçeleri stillere uyarlıyor.

Sokak modası, trendler ve kombin önerilerime blog adresim üzerinden de göz atmayı unutmayın!