Bahar Modası Boyfriend Blazer Ceket

Klasik bir dokunuş ve şık görünümün sihirli parçası olan blazer ceket modelleri farklı formu ile bahar havasına iyi gelenler listesinde. Artık gözümüz anne gardırobundan erkek arkadaşa doğru kayıyor ve kolumuz uzuyor. Boyfriend blazer ceketler bahar ayına çok yakışıyor!

Sezon bomber ceketleri ön plana attıkça, sportif tarzlar artıkça artıyor. Renkli ve çiçekli bomber ceketler geçmiş sezondan yadigar havasını yeni sezonda daha sade ve nötr renklere teslim ederken, tüm bu salaş görünümden sıkılanlar daha klasik parçalara yöneliyor. Klasik ve oversized kesimi ile blazer ceketler de yeni sezonda kendini yeniliyor ve biraz daha fazla maskülen rüzgarları üzerimize estiriyor. Boyfirend kesim ceketlere el atıyor ve blazer ceketler yeniden sokak modasına geri dönüyor...

Haberin Devamı

Boyfriend Blazer Kombinleri

Alışmışın dışında kalacak şekilde uzun, alışılmadık kalıbı ile hafif dökümlü ve androjen etki altına girmiş boyfriend blazer gündelik kombinleri baştan aşağıya yeniliyor. Bir jean bir tişört yeterliliği yeniden güneşli hava ile ön plana çıkınca omuzlarda da sadece bir ceket eksik kalıyor. İşte erkek arkadaş blazer modeli de bu anda imdada yetişerek kombini hemen tamamlıyor. Geriye ise gündüzden çıkılmış ama geceye kadar uzamış bir günlük plan koşuşturmasının çabasız şıkı olmak kalıyor.

Salaş Klasik Ofis Stili

Ofis stilinize blazer ile hafif bir maskülen dokunuş kazandırabilir. Monoton takımların dışına çıkarak skinny pantolon modelleri ile kendinizi özgür hissedebilirsiniz.

Jean Pantolonla Takım Havası

Bahar mevsimini de kapsayan bir jean bir tişört meselesi ile gündelik stiller özlediği rahatına kavuşuyor. Bir ceket mevzu ise boyfriend blazer ile noktalanıyor.

Cool Olmanın Kestirmesi

Salaşlığın eş anlamlısı artık cool tarz ise rahatlığın ön plana geldiği kombinler sokak modasının gözde seçimlerinden. Spor ayakkabı, mom jean ve klasik kesim blazer üçlüsü ile her yer fethedilebilir.

Hadi Kızlar Kolları Sıvıyalım

Blazer ceketlerin boyfriend kesimini bahara entegre etmek için kolları yukarıya doğru kıvırmak, sıvamak spor şıklık kombin arayışına adeta ışık tutuyor. Ayrıca güneşli günlere de artık renkli ceketler yakışıyor!

Haberin Devamı

Sokak modası ve trendlerini blog adresim m üzerinden de göz atın!