Bugün Ne Giysem: Beyaz Tişört

Şık kombinleri, sahili ve hatta deniz kıyısını, sokak modasından ofis stiline kadar kurtaran beyaz basic tişört modelleri... Yeniden kombin kahramanı olma yolunda ilerliyor! Teslim olmaya var mısın?

Basic Tişört

İsterseniz t-shirt diye aratın, dilerseniz tişört ama öyle basit bir şekilde deyip geçmeyin. Basic tişörtleri gündelik tarzınızdan, şık kombinlerinize kadar kullanmaktan çekinmeyin. Kombininizi baştan aşağıya kadar değiştirebilecek, duşunuzu tümden farklılaştıracak ve tüm aksesuarları sırtlanıp taşıyacak beyaz tişört modelleri, yaz modasında üzerimize yapışıyor. Abartmamalı ama bir beyaz tişört koleksiyonu mutlaka yapmalıyız. Çünkü bu sıcaklarda çok kombin kurtarılmayı bekliyor!

Haberin Devamı

Sahi Bugün Ne Giysem?

Dertlenmek yerine bu sorunun cevabı artık tek. İster klasik, isterseniz de jean pantolon giyin ama kombinlere mutlaka beyaz tişört ekleyin. Beyaz tişört ile kombin saydamlaşıyor ve tüm stil rengi aksesuarlara kalıyor. Şimdi cevabın sonucu artık bağımsız. Şık mı yoksa spor bir stil mi istersiniz?

Spor Şık Kombin

Gündemde olan tarz olan spor şıklık öyle çaba sarf edilerek olmuyor. Beyaz tişört, kot pantolon ve bir çift topuklu ayakkabı özensiz saç modeli ile çabucak üzerimize oturuyor.

Slip Dress Ne Demek?

İnce askılar, bir yandan gecelik vari tavırlar, diğer tarafta gündelik bir tarz sokak modası içerisinde yavaş yavaş nam salıyor. Slip dress aslında bildiğimiz ince askılı elbise. Artık ince askılı elbise demek beyaz tişört kombini demek. Evde giyilen, çeyizde saklanan gecelik elbiseler yerine penye elbiseleri öneririm. Bir beyaz tişört tüm gündelik tavrı çabasız ve cool bir stile çevirecek!

Bu Senenin Modası Tekrar

Geçtiğimiz sezondan yadigar olanlar listesine adını beyaz tişört kadar önden düğmeli etekler de yazdırıyor. Kimi zaman mini, kimi zaman midi boyları her an her yerde karşımıza çıkıyor. Bir beyaz tişörtle hemen kombin oluşturulabiliyor.

Tulum Elbise

Hava sıcaklığı yükseldikçe elbiseler önemini arttırıyor. Tek parça olmasa da tişört rahatlığını en basit değerlendirebileceğimiz tulum elbiseler bizi zaman makinesi olmadan çocukluk yıllarımıza döndürüyor. Basic beyaz tişört kombinleri için iyi bir alternatif oluyorlar.

Haberin Devamı

Bir beyaz tişört sizce kaç kombin ediyor?

Kombin önerileri, sokak modası ve trendler ile alakalı yazılarıma blog adresim üzerinden de göz atabilirsiniz.