Kombin Önerisi: Fular Bağla

"Her güne farklı kombin" meselesi sokak modası trendleri ile "her güne ayrı fular modeli" arayışını ekliyor. Boğazımıza yapışan fular modelleri stilleri özgün hale getiriyor.

Hem boğaza yapışıp, hem stil özgürleşmesini sağlayan bu akım gün geçtikçe vücudumuzun dört bir yanına sıçrıyor. Boyundan bileklere, çanta saplarından belimize, şapkalardan tokalara, kolye kemer yerine kurulan fularlar hayal gücünü zorluyor. Takan takmayana, takmayan duymayana anlatmalı. Her güne ayrı fular kullanmalı!

İşte stilinize farklılık katacak 8 ayrı fular kombin önerisi:

Haberin Devamı

1- Klasik olmaktan vazgeçmek yerine boynunuzu feda edin

Moda sizi zorluyor, renk karmaşası gözünüzü yoruyor olabilir. Farklı olan her şeyden uzak duruyor da olabilirsiniz. Hatta tek renkli kombinler, minimal kıyafetlerden kendini alamayanlar arasında da yer alabilirsiniz. Tüm bunlar fular takmanıza ve birazda olsun sokak modasını köşesinden ucundan yakalamanıza engel değil. Bilakis tek renk üzerine farklı bir renk, sade ve şık bir stili netleştirecektir. Özellikle fular bağlama, sıcak renkleri soğuk renkler ile kullanma fikrine biraz da olsun sizi yakınlaştırabilir.

Kombin Önerisi: Fular Bağla

2- Kemer yerine fular bağlamayı deneyin

Monoton bir yaşam biçimden sıkıldıysanız ve üzerinize giydiğiniz kıyafetler bile sizi basıyorsa, mutlaka yenilikçi düşünmeye çalışın. Mesela sürekli boynunuza taktığınız fuları bu sefer de belinize bağlayın.

Kombin Önerisi: Fular Bağla

3- Bileklik yerini tutar mı?

Gündelik koşuşturmaca da aksesuar kombini baştan aşağıya yeniliyor. Bu gerçek artık her an kulaklarımızda yankılanıyor ve evet, bileklik yerine artık fularlar da kullanılabiliyor.

Kombin Önerisi: Fular Bağla

4- Çantanızı renklendirin

Kombinlerde hareketli ve canlı görünümü aksesuar seçimiyle yapabilirsiniz. Artık aksesuar modası renk cümbüşünü tetikliyor. Mesela zaten renkli bir çanta modeline renkli fularlar bağlamayı deneyebilirsiniz ve evet, bu konuda biraz abartmalısınız!

Kombin Önerisi: Fular Bağla

5- Kolye fular bağlama tekniğine ne dersiniz?

Bileklik oluyor da neden kolye olmayacak ki?

Kombin Önerisi: Fular Bağla

6- Ayak bileklerine dolama

Sade ve minimal kombinler için biraz ayrıştırıcı bir iki dokunuşa kim hayır diyebilir ki? Fular modelini stilinde bir yere bir türlü oturtamayan ve sonucunda ayağına dolayı aklından geçirenler bir adım öne çıkabilir mi?

Haberin Devamı

Kombin Önerisi: Fular Bağla

7- Saç tokası üzerine fular

Her zamanki gibi saçlarınızı toplayabilirsiniz. Ama bu sefer biraz daha renkli düşünmeli ve fularlara şans vermelisiniz.

Kombin Önerisi: Fular Bağla

8- Şapkanızı farklılaştırın

Kafanıza bir şey takmayın! Şapka ve fulardan başka...

Kombin Önerisi: Fular Bağla

Kombin önerileri, sokak modası ve trend mevzuları için blog adresim 'a uğramayı ihmal etmeyin.