Ne Giysem: Gömlek

Bahar havasına en iyi gelen parça gömlek. Bugün ne giysem sorusunu en iyi geçiştiren gömlek. Sportif ve rahat olmanın tek cevabı iki heceli göm-lek. Şık ve sadeliğin formülü yine gömlek. Ne giysem? diyorsanız cevabı illaki gömlek.

Dolap önü bekleyişlerinde hava insanın kafasını allak bullak ediyorken, gömlek kombinleri baharın bu sevimsiz yanına derman olmaya geliyor. Her sabah bir gözünüz açık diğeri kapalı hava durumu araştırması yaparken 'en iyisi gömlek giyeyim' diyenlerdenseniz eğer doğru yoldasınız. Üst parça gömlek seçimi ile başladığında alt kısmın kombinlemesi ise aslında çok basit oluyor. İnsan gözü kapalı herhangi bir şeyi çekiyor ve üstüne geçiyor. Bu genellikle pantolon olsa da bazen farklı seçimler de kendiliğinden geliyor. Yaz aylarının sıcakları bastırmadan kafamıza astığımız kocaman soru işaretine tek ve net bir cevap gömlek modellerinden geliyor.

Haberin Devamı

Bahar Kombinleri

Bir gömlek bir pantolon ilişkisinin kuvvetlendiği şu günlerde gömlek modelleri kendini aşıyor. Asimetrik, önü kısa arkası uzun modeller, kısa ve crop fromlarla yarışıyor adeta. Aslında bu durum biraz da alt kısma tercih edilen parçalarla şekilleniyor. Tabii ki illa bir düğüm atma meselesi ise sokağın ritmini bozuyor. Yüksek belli pantolonlar bu kez gömlek boylarını kısa kesiyor. Bahar modası gömlek modellerine daha neler ediyor?

Ters Açı

Gömleği ters giyme trendi gün geçtikçe daha da çoğalıyor. Farklı olmayı jean pantolon kombinleri ile sadeleştirebilir, sırt dekoltesi ile şık ve iddialı bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

Mutlaka Fırfır

Sezonun ilk akla gelen trendi olan fırfır gömlek modellerinde de yeni sezonda karşımıza çıkıyor. Gündelik stilinize hareket, ofis stilinize enerji katmak için ideal seçimler arasında. Jean pantolonlarla klasik görünümü dengeleyebilir, spor ama şık bir duruşu keskin bir hale getirebilirsiniz.

Düğüm Düğüm

Her an her yan ve her zaman düğüm tüm kıyafetlerin duruşunu değiştiriyor. Uzun bluzları, dökümlü tişörtleri ve tabii ki gömlekleri düğüm atarak giymeyi denemelisiniz.

Haberin Devamı

Yeniden Kruvaze

Şık görünümlü kruvaze kesim yeninden baharla beraber gün yüzüne kavuşturuyor. Klasik formu tabii ki yine jean pantolonlar kırıyor. Daha uzun görünmeyi bahşeden kruvaze gömlekler, yüksek belli pantolonlara da davetiye çıkarıyor. Bu davet bahar neşesi gibi zarif görünümleri kendiliğinden ortaya çıkarıyor.

Bahar sokak modasından beyaz gömlek modellerine torpil geçiyor gibi ne dersiniz?

Sokak modası, trendler ve kombin önerilerim için blog adresim 'a da göz atın.