Yaz Modası Trendleri Neler?

Yaz mevsiminin sıcakları malum, trendleri ise değişken. Bazen en sıcak renkleri, en soğuk renklerle çarpıştıran trendler, kimi zaman en soft tonları gündeme getiriyor.

Sokak modası, parti kafası, davet gecesi, deniz kenarı, havuz başı derken üzerimize geçip çıkan bir dolu kıyafet döngüsü yine desenler ve renklerle başımızı döndürüyor. Mevsim yaz olunca her rengin en fresh tonu üzerimize yapışıyor.

Tek Soru Çok Cevap

Yaz elbisede omuzları açıyor, şortlarda beli yükseltiyor, pantolon modellerinde ise bizi hafif kumaşlara zorluyor. Mevsim yaz olunca trend listesi uzadıkça uzuyor. Fırfırlı detayların vazgeçilmez yanı, renklerin alakasız bir şekilde bir arada toplanması, desenlerde çizgilerin vurgulanması ama bir yandan da çiçek açtırması trendlerin başını çekiyor. Tabii bir de etek boyu mevzusunda arada kalmış midi ve uzun etekler, külot pantolon modelleri, delikli parçalar, hatta yeniyi eskimiş gösterme çabası ile yırtılan tişörtler ve daha neler neler?

Haberin Devamı

Sade Kombinler

Bir tişörtün her kıyafetin üzerine geçtiği veya basit şort, eteklerin basic üstlerle değerlendirildiği kombinler gündüze geceye hükmediyor. Tişört, şort, etek, elbise kombinlerinizi sadeleştirmek için espadril modellerini, spor ayakkabıları veya sandaletleri ayaklarınızdan çıkarmayın. Sade kombin seçimleri ile yaz sıcaklarından bir adım uzaklaşın.

Renkli ve Şık

Soft renkler yerine yazın cıvıltılı ve neşesini üzerinizde taşımak istiyorsanız bu sezon güneşten kızarmak yerine kombinlerinizi kızartabilirsiniz. Hem renkli olmak hem de şık olmak için sıcak ve soğuk renkleri aynı kombin içerisinde kullanabilir, farklı ve özgün bir tarz elde edebilirsiniz.

Desenli Taraf

Yine çizgiler rest çekerken, çiçeklerde kombinlerde açmadan edemiyor. Bol renkli ve desenli kombinler yeniden sokak modası trend listesinde her zamanki yerinde. Daha çok tek desenin tercih edildiği kombinler, çizgide kırmızıyı öne çıkarıyor. Güneş tenimizi bronzlaştırmadan hemen önce kombinleri kızartıyor adeta. Çiçekli elbiselerin yeşil tonlarını vurguladığı, sarının büyüsünün her yana yayıldığı bir karmaşa ise cabası.

Haberin Devamı

Delik Deşik

Sokak modası eski görünümü bohemden ilham alarak gündeme taşıyor. Tişörtleri delip geçen akım aynı zamanda dantelden rol çalan nakışlı görünüme kadar yelpazesini geniş tutuyor. Açık omuzlar, delik bluzlar yaz modası trendlerinde dört bir yanda kendini gösteriyor. Basit kombinlere şık bir duruş katan bluzlar, elbiseler günden geceye geçen bir bilet armağan ediyor bize.

Sokak modası, trendler ve kombin önerilerime blog adresim www.modaviki.com üzerinden de ulaşabilirsiniz.

Sevgiler..