Yeni trend: slip elbise

Yatağa girecekken son anda karar değiştirip kendini sokağa atmış gibi bir his uyandıran slip elbiseler, sokak modası için uyku alarmı veriyor.

Slip dress(elbise) yani aslında bildiğimiz gecelikler pijama modasına bir gönderme yapıyor. Saten, dantelli ve hatta oldukça da gösterişli gecelik elbiseler tişört kombinleri ile sokak modasını dört bir yandan kuşatmaya başladı. Tabii henüz bu moda ülkemizin sokaklarında pek göz aşinalığı yaratmıyor. Neyse ki yaratmıyor demek zorundayım. Çünkü bence oldukça gereksiz, patavatsız bir görüntüye neden oluyor. Dolabımızda font-size:="" style="box-sizing: border-box; word-wrap: break-word; margin-bottom: 0.875rem; color: rgb(64, 64, 64); font-family: Georgia, ">Slip Elbise Kombinleri

Haberin Devamı

Tüm kıyafetleriniz bitmiş, vitrinlerdeki tüm elbiseleri görmezden gelip yine de bu elbiseleri aslında gecelikleri giymek istiyor olabilirsiniz. Hatta bunu bir pijama partisi dışında, gündelik, sıradan bir günde mesela değerlendirmek istemekte de özgürsünüz. En azından tercihleriniz arasında bu elbiseler yer alıyorsa fazla desenli ve dantelli seçimlerden uzak durmayı deneyin. Tabii öncelikli olarak her trendi denemek zorunda olmadığınızı da mutlaka hatırlayın.

Yeni trend: slip elbise

Elbise Tişört İkilisi

Gecelikten bozma bu elbise modellerini düz veya çizgili tişört modelleri ile kombinleyebilirsiniz. Yani en azından illaki giymek istiyorsanız tabi.. Beyaz tişörtleri farklı bir şekilde değerlendirmek için bu tarz elbiseler size öncülük edebilir.

Yeni trend: slip elbise

En Azından Bir Ceket

Tek tip, saten, dantel detaylı slip elbiseleri tek başına kullanmak yerine ceket modelleri ile biraz kamufle edebilir, en azından idare eder bir görünüm kazanabilirsiniz.

Yeni trend: slip elbise

Desen Varsa Gömlekte Olmalı

Desenli saten slip elbiseler için güzel sonuç gömlek modelleri ile sağlanabiliyor. Bu sonuç gündelik şık kombin arayışı için diğer seçimlere nazaran daha giyilebilir.

Yeni trend: slip elbise

En Güzel Yine Sade Siyah

Gecelik görünümden hoşlanmıyorsanız sizde benim gibi ince askılı siyah elbiseleri jile formunda kullanabilirsiniz. Üstelik desenli, çizgili veya sade tişörtlerle aynı elbiseyi çok farklı şekillerde yorumlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Kombin önerilerimi, sokak modası trendlerini yakından takip etmek için blog adresim 'a da mutlaka göz atın derim.

Yeni trend: slip elbise

Yeni trend: slip elbise

Yeni trend: slip elbise

Yeni trend: slip elbise