Stil Istanbul Fashion Week Ağustos 2010 - 2.Gün

Istanbul Fashion Week Ağustos 2010 - 2.Gün

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Istanbul Fashion Week'in İkinci Gününde Neler Mi Oldu? Istanbul Fashion Week ikinci gününden izlenimlerimiz ve defile notlarımızı sizlerle paylaşıyoruz...

Istanbul Fashion Week Ağustos 2010 - 2.Gün

IFW 2. Gün genç tasarımcıların karma defilesiyle başladı. Zeynep Tosun'un ilginç kol detayları, vintage etkili kıyafetleri; Gül Ağış'ın markası Lug von Siga için yaptığı deri tasarımları ve podyum açıkardığı 'alternatif' modelleri ilgi çekiciydi.

Haberin Devamı

SİMAY BÜLBÜL defilesi tasarımcının ilk solo defilesi olma özelliği taşıyordu. Tasarımcı, bu defilesinde konsept olarak “Attarti Ana” hikayesini seçmişti. Koleksiyonda öne çıkan renkler; siyah, beyaz, turkuaz yeşili, petrol mavisiydi. Şifon ve derinin beraber kullanıldığı koleksiyonda yine ince işlenmiş lazer kesim deri detayları dikkat çekti. Mistik bir havada geçen defilenin kapanışı da oldukça görkemliydi.

Punto Defilesi, koleksiyondaki sade formları ve farklı renklerdeki derileri ile dikkat çekti. Özellikle gümüş deriden kombinler, değişik bir fütürizm sunuyordu. Bizde basic bir parça ile günlük hayata uyarlama isteği yarattı.
4. Defile MEHTAP ELAİDİ defilesiydi. Tasarımcı koleksiyonunda ağırlıklı olarak toz pembe, fuşya, gri, siyah ve beyaz rengi tercih etmişti. Saten kumaşların akıcılığını siyah-beyaz çizgiler, pilili uzun etekler, kumaşlara iliştirilmiş şerit detaylar tamamlıyordu.

2. Günün son defilesi ARZU KAPROL imzası taşıyordu. Kaprol bu koleksiyonunda, ince işlenmiş el emeği detaylarıyla sofistike tasarımlara yer vermişti. Şifon transparan parçalar, yüksek bel şort ve pantalonlar, siyah ve beyaz ağırlıklı olarak karşımıza çıktı. Defilenin sonlarında gri ağırlıklı parçaların üzerindeki gümüş işlemeler oldukça dikkat çekiciydi.

MODAZON’da IFW’yi takipte kalın...

Haberin Devamı

Yer: İTÜ Taşkışla

Yazarlar