Stil Karen Millen 2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

Karen Millen 2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

11.02.2014 - 17:27 | Son Güncellenme:

2014 İlkbahar/Yaz sezonunda Karen Millen kadını bambaşka bir stille karşımıza çıkıyor.

Karen Millen 2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

Kararlı ama güleryüzlü, güçlü ama rahat bir duruşla tüm koleksiyonda bahar tazeliği hissediliyor.

Haberin Devamı


Shoreditch bölgesindeki modaevi, Karen Millen tarzıyla yorumladığı modern, günlük, şık tasarımlarıyla sadeliği adeta yeniden tanımlıyor.

Beyaz koton t-shirt, yamalı denim pantolonlar, denizci esintileri taşıyan kıyafetler ve Karen Millen stilinin vazgeçilmezi deri montların beyaz, çizgili ya da parlak renklere bürünmüş modelleri öne çıkıyor.

Her biri markanın güçlü kalite anlayışı ve detaylara verdiği özeni yansıtan bu ürünler her gardrobun kurtarıcı parçaları haline geliyor.

Lüks spor tarzda salaş silüetlerle çabasız ve sade şıklık ortaya çıkıyor. Lazer kesim delikli materyaller ve düz opak kumaşlar koleksiyonda öne çıkarken Bomber ceketler, büzgülü bel detayları, sweatshirtler ve t-shirt elbiseler mükemmel bir uyumla bir araya geliyor.

Modern Karen Millen kadını anvelop eteği ile kombinlediği triko bir üst ile son derece sofistike ve en az Londra kadar cool ve rahat bir duruş sergiliyor.

Modern stil Karen Millen koleksiyonunda romantizm ile bir arada yorumlanıyor. Karen Millen kadınının feminenliği kıyafetlerine yansıtılıyor. Üç boyutlu detaylara yoğunlaşılan kreasyonda incecik sade elbiseler, valonlu etekler, mini ceketler ve t-shirtler göz alıyor. Kırmızı, siyah ve beyaz grafik desenlerle şık ve çekici bir görünüm sunuluyor.

Güçlü yalın hatlar, fildişi dantellerle ya da neon çıkışlarla birlikte cezbedici bir stil yaratıyor.

Yazarlar