Egzersizler Kemer Golf Resort'ta At Terbiyesi

Kemer Golf Resort'ta At Terbiyesi

09.11.2014 - 21:06 | Son Güncellenme:

2014 yılı İstanbul Bölge Şampiyonası Kemer Golf Resort Atlı Spor'da düzenlendi.

Kemer Golf Resortta At Terbiyesi

Kemer Golf Resort Atlı Spor Kulübü’nde ise Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen At Terbiyesi İstanbul Bölge Şampiyonası’nda biniciler en yüksek puanı alabilmek için yarıştı.

Haberin Devamı

Atların balesi olarak da tanımlanan dresaj (At Terbiyesi) müsabakasında finaller ustalar kategorsinde –Sipahi Ocağı Binicilik Kulübü’den Ferhat Yavaş, Primeval Shakira isimli atıyla şampiyona birincisi oldu. Aynı zamanda ikinciliği de üstlenen Ferhat Yavaş’tan sonra üçüncü sırayı Avrasya Binicilik’ten Fettu Mehmet Ali rigoleto isimli atıyla aldı.

Gençler kategorisinde ise Sipahi Ocağı Binicilik Kulübü’den Lina Uzunhasan Sjonnie isimli atıyla birinci olurken, İstanbul Atlı Spor Kulübü’nden Zeynep Haseki Gutenberg isimli atıyla ikinci oldu.

Yıldızlar kategorisinde GS’den Yağmur Öztürk birinciliği ve ikinciliği alırken, üçüncü sıraya da İBK’dan Lara Tümay yerleşti.

Şampiyonanın diğer önemli kategorisi olan P2 kategorisinde ise Kemer Golf Resort’lü binicilerin başarısı çoğunluktaydı. Birinciğili GS’den Debi Haviyo alırken, Kemer Golf Resort Atlı Spor Kulübü’nden Şiraz Bayburtluoğlu Wannadoo isimli atıyla ikinciliği, Dila Gevrek Apache Açar isimli atıyla üçüncülüğü, dila Gevrek dodo isimli atıyla dördüncülüğü, İman Sahara Tara Nighty isimli aıyla beşinciliği elde etti.

Yazarlar