Sağlık Kırışıklığı önlemek için, ister yut, ister sür!

Kırışıklığı önlemek için, ister yut, ister sür!

20.08.2014 - 11:26 | Son Güncellenme:

Vücudun Callogen üretimini artırmaya, cilde esneklik kazandırmaya yardımcı oluyor

Kırışıklığı önlemek için, ister yut, ister sür

Kırışıklığı önlemek için, ister yut, ister sür; Voonka Omega 7

Haberin Devamı

Türkiye’nin “Sağlıklı Yaşam Ortağı” Voonka, canlı ve sağlıklı ciltler için, tercihe bağlı olarak yutulabilir ya da patlatıp sürülebilir Omega 7 jel kapsülleri sunuyor. “Uzakdoğu’nun geleneksel sağlık kaynağı” olarak bilinen palmitoleik asit içeren Omega 7, vücudun Collagen üretimini artırarak, cildin yıllar içinde esnekliğini kaybedip kırışmasını önlemeye yardımcı oluyor.

Omega 7, hassas ve kuru cilt yapısına sahip olanlar ve ciltte esneklik sorunu yaşayanlar ile birlikte, yaşlanma ve çevresel faktörler nedeniyle cilt problemleri ile karşı karşıya kalanlara da destek sağlıyor. 40 milyon yıla ulaşan bir geçmişten, ekolojik adaptasyon yeteneği ile günümüze kadar ulaşmayı başaran Omega 7 kaynağı Yabani İğde, Uzakdoğu’da deri hastalıkları, güneş yanıkları, yara ve iltihaplar, öksürük, mide ve mukoza zarı problemleri gibi birçok alanda, yaygın olarak kullanılıyor.

Haberin Devamı

Her bir soft jelde, 500 mg. palmitoleik asit içeren Omega 7, yutularak ya da jel kapsül patlatılıp cilde sürülerek kullanılabiliyor. Voonka’nın Gıda Bakanlığı onayı ile Türkiye’ye sunduğu, FDA (ABD Gıda ve İlaç Dairesi) onaylı Omega 7 eczaneler kanalıyla tüketiciye ulaştırılıyor. Omega 7 Voonka’nın diğer ürünleri gibi, yüzde 100 doğal bir içeriğe sahip bulunuyor.

Yazarlar