Seks oyuncağı satın alırken dikkat edilmesi gerekenler

Yatak odasını biraz canlandırmak için pek çok çift aşk oyuncaklarına ihtiyaç duyuyor. Aşk oyuncağı seçerken...

Almaaa! Mouse'u sakince yere bırak.

Hayaller hayalde güzel şekerim, öyle internette görüldüğü gibi olmuyor gerçeği.

Neyse konuya ortasından daldım ama bu mevzu sandığınızdan biraz daha meşakkatli.

Cinsellik dediğin zaten tabu. Sevişmiyoruz gibi davranmaya pek meraklıyız. Yahu kodumuzdaki birinci amaç üremek. E empati gücüyle de üreyemiyor insan belli ki. Henüz mitozla bölünerek de çoğalamadığımıza göre napacağız. Sevişeceğiz.

Hayatımızda bu kadar fazla yer kaplayan bir eylemi de eğlenceli hale getirmek istememiz çok normal. Bu noktada seks oyuncakları devreye giriyor. Seks oyuncakları dediğimiz şeyler kelepçeden vibratöre titreşimli topçuklardan kayganlaştırıcılara kadar aklınızın hayalinizin alamayacağı bir yelpazede karşımıza çıkıyor.

Haberin Devamı

Peki zincirlerimizi kırdık ve bir seks oyuncağı edinmek istiyoruz. Mağazaya gidip satış danışmanına sorup alınmıyor ki bu meretler. Nasıl olacak bu işler? Seks oyuncağı nasıl seçilir? Seks oyuncağı nasıl olmalı? Kafamda deli sorular. Cevaplayalım efendim.

1. Ne tür bir seks oyuncağına ihtiyacınız var?

Bu oyuncak neye hizmet edecek? Öhömm onu biliyoruz tabi de hayır yani ne gibi bir işlevi olacak? Yalnız zamanları mı güzelleştirecek yoksa eşinizle geçirdiğiniz saatleri daha mı ateşli kılacak? Ona göre bir oyuncak seçmek lazım. İlk kez bir seks oyuncağı alacaksınız size önerim başlangıç seviyesinde bir şeyler seçin. Öyle gidip hemen en janjanlısını seçmeyin. Mesela ilk oyuncağını alacaklar için minik bir halka, ufak toplar veya orgazm arttırıcı bir jel ya da şirin kelepçeler önerilebilir.

2. Boyut önemli arkadaş

Rica ediyorum dünyadaki metrik sistemleri iyi öğrenin. Ürün açıklamalarını iyi okuyun. "Ulan sen mi büyüksün ben mi?!" inadınız tutmasın. Hayalinizdeki size uyacak diye bir şey yok. Genelde uymuyor onu da söyleyeyim. Hani bu tam da benim istediğim gibi dediğiniz bir vibratör elektrik süpürgesi sapı kadar çıkabilir. Orada santimetre mi yazıyor inç mi yazıyor iyi bakın. Bilmeyenler için söyleyeyim 1 inç 2,5 cm civarında. Sıkıntılı yani. 30 cm diye aldığınız arkadaş 90 cm çıkar utanırsınız. Hayır kargocu acaba içinde ne olduğunu biliyor mu bilmiyor mu ikilemi de adamı hayattan soğutur. O yüzden insani boyutlarda bir seçim yapmak mantıklı olacaktır.

Haberin Devamı

3. Seks oyuncaklarının malzemesi de önemli

Neticede bünyenize dahil edeceğiniz bir oyuncak alıyorsanız öyle ucuzuna kaçmayın. Titreşeceğim derken elektrik kaçağıyla uğraşmayın. Bu işin bilinen markaları var. Güvenilir olanlarını araştırın. Forumlarda bu markaları bulabilirsiniz. Genelde eticaret sitelerinde her ürüne 10 tane yorum yazan halkımız bu ürünleri yorumlamıyor haliyle. Zira herkes "bi arkadaş için" alıyor. Cildi tahriş etmeyecek olanları tercih edin. Malzemenin içeriğine iyi bakın. Alerjen vs içerebilecek ürünlerden uzak durun.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Sizin seks oyuncağı alırken yaşadığınız komik hikayeleriniz varsa anonim isimle mail atabilirsiniz.

Lolipop

KırmızıKalp.Com