Oksijen basınçlı bakımla, 1 saatte tatil bronzluğuna nedersiniz ?

basınçlı bakımla,

1 saatte tatil bronzluğuna nedersiniz ?

Yaz aylarında bronz bir tene sahip olmak hem kadın, hem de erkekler tarafından seviliyor. Kadınları daha hoş ve makyaj derdinden kurtardığı için, erkekler de bakımlı ve zinde gösterdiğinden dolayı, bronz bir tene sahip olmaya ilgi duyuyorlar. Yazın hem bronz bir tenle görünmek ayni zamanda sağlıklı bir cilde sahip olmak istiyorsanız, plaja da bembeyaz tenle çıkmak istemiyorsanız ? O zaman, oksijen basınçlı bakımla 1 saatte tatil bronzluğuna kavuşmanız mümkün !

Haberin Devamı

Yöntem: Oksijen ile cilt bakımı ve ardından yine oksijen basıncıyla, doğal bikisel özlü cilde bronzluk kazandıran serumun cilt altına nüfuz ettirilmesi şeklinde özetleyebiliriz.

Sonuç: Bir saat gibi kısa bir sürede, derinlemesine bakımla yenilenen bir cilt, boyun ve dekolte vücudun her bölgesi dahil olmak üzere eşit dağılmış bir bronzluk sağlanıyor.

Oksijen basınçlı bakım “” uygulama aşamaları

İlk aşamada, güzel bir vücut tenine sahip olmanın peeling uygulaması ile vücuttaki ölü derinin atılarak bakımlı bir vücut teni sağlanmasıdır.

İkinci aşamada, özel cihazla uygulanan serum saf oksijen basıncıyla cilde nüfuz ediliyor. Böylece üst deri yoğun nem kazanarak, sağlıklı, pürüzsüz cilt elde ediliyor.

Üçüncü aşmada ise, Cilde renk kazandıran doğal bitki özlü serum, saf oksijen basıncıyla cilde nüfuz ediyor. Ten bronzlaşırken ayni zamanda cilt besleniyor. Oksijen basınçlı bakımla, bir saat sonra pürüzsüz, ışıldıyan bir tene kavuşuluyor. Ertesi gün mayonuzu giyerek, deniz ve havuz keyfine başlıyabilirsiniz.

Günümüzün olumsuz koşulları ile bronzluk kazanmaya çalışanlara !!!

Sağlıklı bronzlaşma alternatifi Oxy-Bronz ile kazanılıyor !!!

Sağlıklı ve güzellik dolu günler dileği ile!!!

Int.Dipl. Kozmetisyen

Nesrin Sürer

Cilt ve vücut probleminizi yazın, alttaki adreslere gönderin cevaplayayım

www.enesbioestetikcenter.com

www.enesbiocosmetic.com