Stil Lanvin 2012 Sonbahar-Kış Reklam Kampanyası

Lanvin 2012 Sonbahar-Kış Reklam Kampanyası

25.07.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yazın gelişi her ne kadar yavaş olsa da sonbaharın başlamasına bir o kadar az kaldı!

Lanvin 2012 Sonbahar-Kış Reklam Kampanyası

Ünlü moda evlerininin 2012 Sonbahar-Kış kampanyalarını mercek altına almaya devam ediyoruz. Ve bu seferki durağımız ise Lanvin'in akıllarda durgunluk yaratan çılgın kampanya çekimleri oluyor. Düşünmeye sevkeden görseller, seçilen insanlarla birlikte konseptiyle de son derece iddialı bir merhaba diyor. Seteve Meisel tarafından gerçekleştirilen çekimlerde profesyonel modeller yerine normal insanlar kullanılarak, alışılmışın dışında bir çalışmaya imza atılıyor.

Haberin Devamı

Lanvin 2012 Sonbahar-Kış Reklam Kampanyası

Geleneksel moda çekimlerinin tam tersinde hareket eden Lanvin, sokak tarzınının farklı yaş gruplarında nasıl göründüğünü eklektik bir karekterle yansıtıyor. Lanvin'i yine şaşırtıcı bir fikirle karşımıza çıkaran Alber Elbaz, moda dünyasını eğlenceli ve şaşırtıcı bir hale getirmeye başarıyor. Garsondan şapkacıya, yaşlı bir kadından 'showgirl'e kadar uzanan 18 ile 80 yaş arası insanların yer aldığı kampanya görselleri, büyük ilgi topluyor. Alber Elbaz'ın da dediği gibi 'çılgın bir aile' tablosunu anımsatan çalışma, Fransız etiketinin ne kadar sıra dışı olabileceğini gösteriyor.

Lanvin 2012 Sonbahar-Kış Reklam Kampanyası

Giysiler kadar aksesuarların da ön planda tutulduğu kampanya, sokak tarzınının farklı yaş gruplarında nasıl göründüğünün en moda hali oluyor. Ayakkabı ve çanta karmaşasının ortasında gerçekleşen çekimler, her ne kadar çekici gelmese de basmakalıp moda görüntülerine canlılık katıyor. Lanvin'in derinliğe sahip 2012 Sonbahar kampanya çalışması, gelecek sonbahar ve kış ayında neler giyeceğimize dair ipucuları da veriyor. Kalem eteklerin, peplumların, göz dolduran kristallerin ve fırfırların dikkat çektiği 2012 Sonbahar koleksiyonunda; yeşil, mor, krom, hardal sarısı, kırmızı, lacivert, siyah ve turuncu renklerinin tercih edildiğini görüyoruz.

Haberin Devamı

Lanvin 2012 Sonbahar-Kış Reklam Kampanyası

Kum saati gibi beli ince gösteren, kalçaları vurgulayan diz hizasındaki eteklerin 2012 sonbaharında sıçrama yapacağını düşünüyoruz. Bir giysideki dantel unsurunun, inceliği ve asaleti göstermede ne kadar önemli olduğunu Alber Elbaz koleksiyonunda tekrar hatırlatıyor. Dev sahte zümrütlerin, safirlerin ve granatların kol gezdiği Lanvin kreasyonu, günün her saati dikkat çekmemiz için elinden geleni yapmaya hazır görünüor. İnsanı büyüleyebilecek her türlü ayrıntının yer aldığı tasarımlardan jaguar kafalı kemerler ise gözümüzden kaçmayan aksesuarların arasında yerini alıyor. O halde maksimum mücevherle süslenen boyunların omuzlarınıza yük olmasına biran önce hazırlanın.

Gösterişi minimal parçalarda kullanan Lanvin, bol detaylı çantarıyla ve rengarenk ayakkabılarıyla kimliğini korumaya devam ediyor. Uzun süredir modaya yön veren ve başrolde oynayan Lanvin'in 2012 Sonbahar kampanyasını daha yakından incelemek isterseniz, galerimize göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Yazarlar