Stil Limango Designer Studio Lansmanı

Limango Designer Studio Lansmanı

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Private shopping’de tasarımcı devri açılıyor… İndirimleriyle markaları oldukça uygun fiyatlarla alabilmemizi sağlayan, yeni nesil alışverişin adresleri ‘private shopping’ sitelerinden Limango, yeni uygulamasını lanse etti.

Limango Designer Studio Lansmanı

Private shopping’de tasarımcı devri açılıyor…

İndirimleriyle markaları oldukça uygun fiyatlarla alabilmemizi sağlayan, yeni nesil alışverişin adresleri ‘private shopping’ sitelerinden Limango, yeni uygulamasını lanse etti.

‘Limango Designers Studio’ adındaki uygulamasında, artık tasarımcı ürünleri de indirimli olarak satın alınabilecek. Her hafta farklı bir tasarımcının koleksiyonu sunulacak olan platformun özelliği Türkiye’de bir ilk olması.

Tasarımcıların çıkardığı koleksiyonların yanı sıra, Limango için özel olarak tasarladıkları parçalar da satışa sunulacak. Geçtiğimiz günlerde açılan Limango Designers Studio’ya, Limango’nun ana sayfasında yer alan sekmeden ulaşabilirsiniz.

Limango’nun bir parçası olmak isterseniz yapmanız gereken bir arkadaşınızdan davet almak ya da limango.com.tr’ye üyelik başvurusunda bulunmak.

Yazarlar