Stil Max Mara 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Max Mara 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

03.08.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Sıcak günlerin etkisinden kurtulamadığımız şu günlerde yaklaşan sezon kampanyalarını incelemeye devam ediyoruz...

Max Mara 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

İtalyan moda evi Max Mara, soğuk kış günlerine 2012 Sonbahar-Kış koleksiyonuyla keskin bir giriş yapıyor. Minimalizmin etkisine kapılan kreasyonun kampanya çekimlerini Mario Sorrenti üstlenirken, modelliğini Saskia de Brauw yapıyor. Siyah beyaz çekilen görseller, kampanyanın kışa olan hazırlığını yansıtıyor. Kendinden emin pozlarıyla reklam kampanyasını süsleyen Saskia de Brauw, birbirinden şık paltolarla markanın lüks etiketini taşıyor.

Haberin Devamı

Max Mara 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Şıklığından ödün vermeyen Max Mara koleksiyonunda, 'military' detaylarına ağırlık verildiğini görüyoruz. Çekimlerde yırtmaçlı kalem etekler, çizgili balıkçı trikolar, tek parça elbiseler ön plana çıkarken, geniş pantolonlar, kruvaze ceketler ve uzun paltolar ise koleksiyonun maskülen tarzını vurguluyor. Manşetlerle donatılan Max Mara kaşmir paltoları, 2012 Sonbahar-Kış sezonunun militar dokunuşlarını hissettiriyor. Oluşturulan kombinasyonların arasındaki takım elbiseler ise yaklaşan sezona uyum sağlıyor.

Max Mara 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Fassbinder'in "Querelle" filminden esinlenilerek hazırlanan koleksiyonda, haki, kahverengi, gri tonlarına ağırlık veriliyor. Uzun süredir dış giyimde göremediğimiz 'military' trendi, Max Mara ile son hız geri dönüyor. Yaka kısmında, ceplerde ve manşetlerde rastladığımız kürk, koleksiyonda göz alan detayların arasında yerini alıyor. En çok pantolon ceket takımlarda görmeye alıştığımız 'oversize' kalıplar, kendini paltolarda belli ediyor. Vücudunuzu saran dar giysilerden sıkılanlardansanız eğer, geniş kalıpların rahatlığına Max Mara'nın 2012 Sonbahar-Kış koleksiyonundan erişebilirsiniz.

Haberin Devamı

Max Mara 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Mikro çizgilere ve erkeklerin takım elbiselerinin kumaşlarına yer verildiğini gördüğümüz tasarımlara doktor çantalar eşlik ediyor. Şehirli kadınların vazgeçilmez markalarından Max Mara'nın 2012 Sonbahar-Kış koleksiyonunu incelemek için galerimize göz atmanızı tavsiye ediyoruz. 

Yazarlar