Editörün Seçtikleri Metacell Renewal B3 lansmanı gerçekleşti

Metacell Renewal B3 lansmanı gerçekleşti

18.03.2015 - 15:40 | Son Güncellenme:

Metacell Renewal B3; güzellik editörleri, popüler bloggerlar ve basın mensuplarından oluşan 72 kişilik oldukça kalabalık bir gruba tanıtıldı.

Metacell Renewal B3 lansmanı gerçekleşti

Amerika'nın 1 numaralı dermo - profesyonel cilt bakım markası antioksidan otorire skinceuticals'ın son teknoloji ürünü yaşlanma karşıtı bakım 6 mart'ta basınla buluştu. 6 Mart’ta Wyndham Grand İstanbul Leven’te gerçekleşen etkinlikte dermatolog sunumuyla başlayan lansman,yaşlanma karşıtı bakımda İlgi çekici içerikleriyle yoğun bir ilgiyle karşılandı.

Marka Müdürü Sibel Ayata Büyükkurnaz markanın tarihini özetlediği sunumunda markanın felsefesini ve cilt bakımına bakış açısına değindi. Duke Üniversitesi Dermatoloji Profesörü Dr. Pinnell tarafından geliştirilen SkinCeuticals’ın amacı cilt sağlığını korumak, geliştirmek ve kusurlar , yaşlanma ile savaşmaktır. Bilimsel kanıtlarla desteklenen, doğal botanik özlerle birleştirilmiş yüksek konsantrasyondaki saf, ilaç sektörüne ait içeriklere sahip yüksek perfomanslı ürünlerden oluşuyor. Medikal , profesyonel ve premium bir marka olan SkinCeuticals’ın farklı cilt sorunları için özel olarak geliştirilmiş cilt bakım uygulamaları bulunuyor.

Uzman Dermatolog Şerafettin Saraçoğlu Yaşlanma karşıtı tedaviler, özel uygulamalar, özel yaklaşım prensipleri ve 2014 son trend uygulamaları hakkında etkileyici bir sunum yaptı.Aynı zamanda günlük bakımda yaşlanma karşıtı neler önemli, nasıl bakım yapılmalı bu konuda tavsiyelerde bulundu. Sebepleriyle birlikte yaşlanma sürecini detaylı anlatan Saraçoğlu, özllikle foto yaşlanmaya değinirken koruyucu ve medikal yaklaşımları ayrı ayrı ele aldığı sunumunda dinleyenlere A’dan Z’ye bir yaşlanma karşıtı bakım ve tadavi portföyü sundu.

SkinCeuticals Marka Müdürü Sibel Ayata Büyükkurnaz’nın açılış konuşmasını yaptığı lansmana SkinCeuticals ekibiyle birlikte L'Oréal Aktif Kozmetik Divizyon Genel Müdürü Gizem Asral Korur da ev sahipliği yaptı.

Foto yaşlanmanın erken belirtileriyle savaşmak için yüksek konsantrasyonda Niasinamid, sıkılaştırıcı Tri- Peptid konsantrasyonu ve Saf Gliserin ile özel bir formüle sahip olan Metacell Renewal B3 bakım kremi 25 yaş itibari ile sabah akşam kullanılabilmektedir. Birden fazla düzeltici etken madde içermesi, yüksek konsantrasyonlardaki etken maddelerin ferahlatıcı bir emülsiyon halinde olması ve düzeltici; aydınlık veren, yaşlanma karşıtı nemlendirmeye benzersiz bir destek sunması Metacell Renewal B3’ü diğer yaşlanma karşıtı ürünlerden ayrı bir yere koyuyor.

Yüksek konsantrasyonlarda birden fazla düzeltici etken madde içeren karışım

%5 Niasinamid (B3)

Epidermal hücrelerin yenilenmesini hızlandırır.
Cilt tonundaki renk değişimini engeller.
Cildin nem bariyerini güçlendirir.
Cilt matriksini güçlendirir.
Yaygın kırmızılığı ve lekeleri azaltır.

%2,5 Sıkılaştırıcı Tri- Peptit Konsantrasyonu

Son derece stabil amino asit zinciri.
Hücre yenilenmesini destekler.
Doğal hyalüronik asit sentezini destekler.

%15 saf gliserin

Güçlü nemlendirici.
Yapışkan bir his vermeden yoğun nemlendirme sağlayan
kıvam.

Cildin derin katmanlarını değerlendirmeye yardımcı olan yeni nesil cilt analizi cihazı Skinscope ile katılımcılara cilt analizi yapıldı. Derinlerdeki leke eğilimi ve benzer kusurlara karşı önerilerde bulunuldu.Ürünü deneme fırsatı bulan katılımcılar, ürünün cilde hızlı nüfuz edişi, ferahlatıcı hissi ve yapışkanlık yaratmadan verdiği yumuşaklık hissini canlı olarak yaşadılar.

Yazarlar