Yılbaşı Mücevherde Yılan Yılı

Mücevherde Yılan Yılı

19.12.2013 - 15:51 | Son Güncellenme:

Altınbaş’ın iddialı ve feminen ürünleri Queen’de, Çin takvimine göre Yılan Yılı olan 2013 için birbirinden şık ve gösterişli mücevherler sunuyor.

Mücevherde Yılan Yılı

İsterseniz sade bir kıyafet ile isterseniz de farklı mücevherlerle kombinleyebileceğiniz yılan figürlü tasarımlar; stilinizin öne çıkan parçası olacak.

Haberin Devamı



Doğu ve Batı mitolojilerinde yaşamsal değişimi ve gücü temsil eden yılan, Altınbaş’ın usta tasarım ekibi tarafından yeniden yorumlandı. Kıvrımlı, beyaz ve mavi pırlantalar ile işlenmiş yüzükler ve gerdanlıklar yılan figürünün detayları göz alıcı ince bir işçilik ile sunuluyor.

Queen’ de yer alan gerdanlık, yüzük gibi hemen hemen tüm mücevherlerde başrol oynayan yılan figürünün gerçeğe yakın formu ve zümrüt, pırlantalar ile uyumu göz kamaştırıyor. Tasarımında mavi ve beyaz pırlantaların kullanıldığı yılan formlu yüzük ve gerdanlıklarda zümrüt; tasarımın etkisini arttıran parıltısı ile dikkat çekiyor.

Mücevherde Yılan Yılı


2450 Küçük Pırlanta İle Bezenmiş Zarafet: Yılanlı Gerdanlık


Üzerinde 2450 pırlantanın bulunduğu 79 karatlık yılanlı gerdanlık, zarif bir kıvrım ile tüm zarafeti boyutunuzda taşımanızı sağlayacak. Queen’nin en dikkat çekici parçası olan yılan formlu gerdanlık, sizi geçmiş ve gelecek arasında parıltılı bir mirası taşıyan kraliçe olarak hissettirecek.

Yazarlar