Gençlik kaynağı oksijen

Gençlik kaynağı oksijen ile gelen güzellik

İnsanın kendini mutlu hissetmesi ve yaşlanmak yerine keyifli yaş alması için aynalarla barışık olması ve aynaya baktığında kendini iyi bulması yatıyor. Aynaya ilk yansıyan yüz oluyor, yani cilt için en etkili yöntemlerden biride cilt yaşlanmasına karşı yeni bir enerji olan oxy lift energy bir anlamda cildin yaşam iksiri.

Oksijen kanımızda alyuvarlar vasıtasıyla dokulara taşınmakta ve dokularda görevini yürütmekte. Kanımızda dolaşan oksijenimiz yaşımızın ilerlemesiyle, stres, sigara kullanımıyla, şişmanlıkla, ilaç kullanımları ve bilinçsiz yapılan diyetlerle, teknolojik iş ortamlarıyla veya diğer sebeplere bağlı olarak belirgin ölçüde azalabilmekte.

Haberin Devamı

Oksijen azalması beden ve doku sağlığımızın azalmasına neden olmakta, yaşam enerjimizi azaltmakta, yaşlanmamızı sağlamakta. Yaşlandığımızda tüm dokularımızda olduğu gibi cildimizde de oksijen seviyesi azalır ve bu an yaşlanmanın belirtilerini fark etmeye başladığımız andır.

Atmosferdeki havadan elde edilen natürel oksijen, yaşlanmış bedenlerde, ergenlik döneminin akne problemlerinde, sigaranın bedenimizde oluşturduğu zararlı etkilerin azalmasında son derece yaygın kullanıma sahip. Ortamımızdaki oksijen bir oksijen jeneratörü ile zenginleştirilmiş halde üretilmekte ve cildin derinliklerine, hücreler arasındaki mesafelere beraberinde, cildin ihtiyacı olan vitaminler, mineraller le birlikte gönderilmekte. Oksijennin vitaminlerle birleşim gücü özellikle yaşlılık belirtilerinin azalmasında kullandığımız çeşitli anti- aging terapilerde başarıya daha çok başarı katmayı başardı.

Cildin derinliklerine oksijenle birleştirilmiş vitaminler ve mineraller gönderildiğinde yaşlılık belirtilerinden kaçış başlar. Daha çok desteklenen deri ile gençliğin belirtileri cilt yüzeyinde görülmeye başlar.

Profesyonel uzmanlar tarafından cilt analizi uygulanıyor. Cilt tipi ve cilt yaşınız belirlenerek cildinizi sizde tanıyor ve bundan sonra sizde cildinizin uzmanı olarak ev bakımında ürün seçiminizi belirliyorsunuz.

Haberin Devamı

1,5 saatlik uygulamada derinlemesine cilt temizleniyor, özel cihazla uygulanan saf serum oksijen basıncıyla cilde nüfuz ediyor. Oxy-lift energy cilt hücrelerini oksijen ile besleyerek kan dolaşımını düzenliyor. Hücreler oksijenlenince kendini yenileme yeteneği uyarılmış oluyor. Böylece cilt fonksiyonlarını yenileyerek Gençlik kaynağı oksijen ciltteki nem, hassasiyet, kılcal damar, leke, kırışma gibi problemleri düzenliyor. Üst deri olan epidermis yenilenerek taze, sağlıklı, pürüzsüz cilt elde ediliyor ve gençleşiyor. Daha sonra ise gözeneklerin sıkılaştırılması, doku liftlerinin beslenmesi için özel yoğun Oxy mask uygulanıyor.

Oxy-lift energy ve yoğun Oxy-mask yöntemleri iç ve dış etkenlerin yol açtığı cilt yıpranmasına karşı direnç sağlıyor. Kürden sonra cilt yenileniyor, yağ ve nem dengesi düzene giriyor tazelik, gençlik kazanıyor.

Sağlıklı güzellik dolu günler dileği ile

Int.Dipl. Kozmetisyen

Nesrin Sürer

www.enesbioestetikcenter.com