Eski Yılı Bağlarımızdan Özgürleşerek Uğurlayalım

Senenin son gününden herkese merhabalar,

Yeni yıla girmemize sadece saatler kaldı.. Yepyeni bir yıl ve yeni umutlar... Ama her şeyden önce eski yılla birlikte tüm hesapları da kapatmak lazım değil mi?

Bizi kısıtlayan, aşağıya çeken ilerlememize engel olan tüm eski anlaşmalarımızı iptal etmek ve hayatımızda bizi yoran üzen ilişkilerimizi gözden geçirerek gerekiyorsa bağları kesmek...

Bu bağlar aramızda problem olan insanla aramızda kordon şeklinde bir bağdır.. Ve siz o bağı koparmadığınız sürece o bağ aracılığıyla arada negatif enerji akışı devam eder.

Haberin Devamı

Bunun için yapabileceğiniz ufak bir çalışma yazacağım.

Bir sandalyeye oturun veya yerde dizlerinizin üzerinde de oturabilirsiniz. Gözlerinizi kapatın ve aranızda problem olan kişiyi karşınızda hayal edin. Ve ona bakarak şöyle söyleyin:

"Sevgili ..... (burada o kişinin ismini öyleyin)

Seninle aramızda geçen her ne varsa yaptığım yanlışlar için senden özür diliyorum. Lütfen kabul et ve sevgi ile beni bağışla. Bana öğrettiğin her şey için sana teşekkür ediyorum. Bende seni sevgiyle affediyor ve bağışlıyorum.

Aramızdaki bağı Allahın izni ile kesiyorum. Allahın şifası- sevgisi her ikimizin de üzerine olsun.

Şu andan itibaren seni benden beni senden özgür bırakıyorum.

Sen yolunda özgür ol bende yolumda özgürüm."

Kendinizi Affetmek için Meditasyon.

Gözleriniz kapalı kendi görüntünüzü gözünüzün önüne getirin.

Ve kendinize bakarak şunları söyleyin.

"Yaşadığım ve yaptığım her şey benim seçimimdi.

Tüm yaşadıklarımı yaşanması gerektiği için yaşadım.

Verdiğim her karar benim kendi seçimimdi. Ve ben o an için elimden gelenin en iyisini yaptım.

Beni kimsenin onaylaması gerekmiyor.

Ben yaşadığım her şeyi ve tüm kararlarımı onaylıyorum.

Kendimi seviyorum ve tüm hatalarımla kendimi affediyorum."

Bilinçaltı temizliği için şu olumlamayı tekrar edebilirsiniz:

Ben yaşadığım her şeyi kabul ediyorum. Tüm yaşadıklarımı yaşanması gerektiği için yaşadım. O zamanki bilinç seviyemle elimden gelen buydu. Bende yapmam gerekenin en iyisini yaptım.

Hata yapmış olabilirim. Almam gereken dersi alıyor ve ben kendimi affediyorum

Haberin Devamı

Geçmişi, geçmişimdeki herkesi ve kendimi sevgiyle affediyorum, serbest bırakıyorum.

Farkında olarak olmayarak kendimde oluşturduğum tüm engellemeleri, blokeleri, düşünce kalıplarını kaldırıyorum.

Yerine pozitif beni geliştiren iyileştiren düşünce kalıplarını yerleştiriyorum.

Eski yılı uğurlarken alışkanlık haline getirdiğim iki şey;

Hepinizin bildiği gibi bir karar listesi oluşturmak ve bir şükür listesi yazmak..

Size mutluluk verecek, kişisel gelişiminize hizmet edecek bir karar almanızı ve bu kararınızın arkasında durmanızı öneririm. Kararlar derken bir tek karar bile olabilir... Abartmaya gerek yok..

Buradan sonrasında yapmanız gereken bazı uygulamalar için geçen seneki yazımdan kopya çekiyor ve yapıştırıyorum. Çünkü aynı şeyleri yazacağım:)

ŞÜKÜR ise aslında her zaman dilimizden düşmemesi gerekenlerin başında.. Ama en azından son yılın muhakemesini yaparken içimize döndüğümüzde farkındalığımızı açan bir çalışmadır şükür listesi oluşturmak. Bazen olmayan isteklere o kadar odak noktası yapar ki insan elindeki güzelliklerin farkına varamaz. Şükür listesi oluştururken aslında ne kadar çok şeye sahip olduğunuzun farkına varırsınız.

Bolluk bereket gibi kavramlar maddiyatla çok karıştırılır. Şükretmek için illa banka hesabınızın kabarık olması gerekmiyor. Sağlıklı olmanız, emniyetli güzel bir şehirde yaşıyor olmanız, sevdiklerinizin yanında olması, kimseye muhtaç olmadan rızkınızı kazanıyor olmanız, dostlarınızın, sevdiklerinizin sizi sevenlerin varlığı ve onların sağlığı.. Bunlardan birisinin veya bir kaçının hayatınızda olması şükretmek için yeterli sebep değil mi? Hiç biri mi yok, kendi varlığınız! Yaşadığınız için şükredin çünkü her şeyi değiştirmek için şansınız var, nefes aldığınız için şükredin. Nefesi bile doya doya alamayanlar var!

İnanın bana odak noktanızı şikayetten şükre çevirdiğinizde bi şekilde değişim başlıyor.

*Allah şükredenlerin rızkını, şikayet edenlerin şikayetini artırırmış

Son olarak evimizin de enerjisini temizleyelim;

Adaçayı yakıldığı mekanda enerjiyi temizler. Negatif enerjiyi nötrleyerek hem koruyucu hem rahatlatıcı etkisi vardır.

*Bir de üzerinizde veya evinizde negatif ve artık enerjiyi temizlemek için tuz ve tuz banyosu yöntemi vardır-ki bunu ihtiyaç duyduğunuz her zaman yapabilirsiniz. Tuz bilinen en eski negatif enerji toplayıcıdır. Hatta çok önceleri yemeklere tuz konmasının sebebi tat vermesi değil, yemeklere karıştırılmış olabilir düşüncesiyle büyü ve negatif enerjinin yok edilmesi amacıyla imiş. Ben her odaya küçük kaselerde tuz koyar ve bunu ayda bir lavaboya döker yenisi ile tazelerim. Tuz ile bir başka pratik yöntemde eve geldiğinizde bir leğende ılık bir suda bolca deniz tuzunu eritip ayaklarınızı bu tuzlu suya koymanızdır. Tuz ayaklarınızdan vücudunuzdaki bütün negatif enerjiyi toplayacak ve sizi topraklayacaktır.

Yeni yılın ilk günüde pencereleri açarak evinizi havalandırın ve taze enerjinin evinize dolmasını sağlayın.

Tüm bunları yaptıktan sonra artıııık YENİ YILA temizlenmiş bir enerji ile girebilirsiniz :)

Yeni yıla gireceğimiz gece saat tam on ikide NAR patlatmayı unutmuyoruz.:) Nar anlam olarak bolluk ve bereketi sembolüdür. Çarşıdan aldım bir tane eve geldim bin tane:) Bire bin veren bir meyvenin bereket sembolü olması çok şaşırtıcı değil aslında. Kırdığınız anda ne kadar parçalanıp Nar saçılırsa o kadar bereket anlamına geliyor. Tabi bu aşamada size tavsiyem Narınızı bir poşet içerisine koyup ağzını bağlayıp öyle patlatın, sonra yerlere saçılan narı temizlerken kulaklarımı çınlatmanızı istemem :)

*Bu arada Nar Kuranda Cennet meyvesi olarak ismi geçen meyvelerdendir. (Enam 99)

Haberin Devamı

Hepimize çok sağlıklı, çok mutlu ve hayalini kurduğumuz tüm dileklerimizin gerçekleşeceği muhteşem bir yıl diliyorum.

Sevgiler tüüm kalbimden:)

Nur Demir

http://nrlstyle.blogspot.com/

https://www.facebook.com/NrlStyle/

instagram.com/nrlblog/