"Nasıl" Sorusunun Ardından Olasılıklar Çalışmaya Başlar

NASIL?

Bu soruyu sorduğunuz andan itibaren enerji alanınızda frekansınıza uygun hangi olasılık ve kişiler varsa etrafınızda size yardımcı olabilmek için karşınıza geliyor.

Mesela "bundan daha iyisi nasıl olur?" dediğinizde çok daha güzel olasılıklara kapı açarken.

"Bundan daha kötüsü nasıl olur?" dediğinizde de başınıza gelen felaketlerin devamına ve daha beterine davetiye çıkarırısınız.

Düşünce enerjidir ve yaşamınız düşüncelerinizle şekillenir. İnandığımız her düşünce bizim gerçeğimizi oluşturur. Zihninizi negatif düşüncelerle bir çöplüğe çevirdikten sonra hayatınıza gelecek olanlardan bir hayır beklemeyin. Negatif düşünmekte ısrar ederseniz hayatınızda bir sürü olumsuzluk zinciri oluşturursunuz. Sonrada "geldi mi üst üste geliyor" dersiniz. Oysa olan biten şey siz o duygu durumundan çıkamamanızdan kaynaklanıyor. Düşük frekansta olmak beraberinde olumsuz deneyimler getirir.

Haberin Devamı

"Evren bir fraktaldır. Hangi tür enerjiyi taşırsak taşıyalım o enerji sonsuza dek kendini tekrar eder. "

Paige Bartholomeu

Thomas Jefferson üniversitesindeki Doktorların açıklamalarına göre konuşurken seçtiğiniz "Yapamam" "Olmayacak" ve "Çok zor" kelimeleri fazla kullanıldığında beynin yapısını değiştiriyor. Pozitif kelimeler kullanmak beynin ön lobunu geliştirirken; Negatif kelimeler ise stres hormonu seviyesini artırıyormuş.

Kendini gerçekleştiren kehanet diye bir şey var. Bir şeyi diye diye en sonunda meydana getirirsiniz.

Yasalar basittir:

1-Düşünce yaratıcıdır

2-Korku benzer enerjiyi çeker

3-Sevgi her şeydir.

Eğer seçtiğimiz kelimelerle ve kurduğumuz cümlelerle yarının deneyimlerini oluşturuyorsak konuştuklarınıza dikkat etmek sizce de daha akıllıca değil mi?

Nur Demir

Sevgiler tüüm kalbimden:)

http://nrlstyle.blogspot.com.tr/

https://www.facebook.com/NrlStyle/

instagram.com/nrlblog/