Sevgi taşı: Pembe kuvars

Gül kuvars, tüm kristaller arasında en çok bilinen ve popüler olanlardan biri, çünkü en önemli enerji olan sevgi ile çalışır.

Kalp iyileşmesini, sevgiyi ve huzuru destekleyen frekanslar yayar.

Çakra olarak Tüm çakralarla, özellikle kalp ve taç ile çalışır.

Pembe kuvars kalp çakrasını iyileştirir. Bu taş, kendinize şefkat duymak veya gerçek bir ömür boyu sürecek bir ortaklık-ilişki bulmak, kırık bir kalbi onarmak ve mevcut ilişkiyi korumak dahil olmak üzere sevginin tüm yönleri için mükemmeldir.

Pembe kuvars, iyileştirilmesi gereken her şeyi iyileştirmek için size duygusal bir seviyede nezaketle bağlanır.

Haberin Devamı

Bir taş satın alırken, sezgilerinize güvenin size tam olarak ihtiyacınız olan şeye yönlendirecektir

Nasıl kullanırsınız?

Taşı, cebinizde yanınızda taşıyabilirsiniz. Kalbinizin üzerinde bulunan bir kolye özellikle güçlüdür.

Yatak odasında İlişkiler için bir çift gül kuvars komodininize yerleştirebilirsiniz. ( İki parça sizi ve gelecekteki partnerinizi temsil ediyor.)

Kendinizi, kalbinizi iyileştirmek, kendini geliştirmeniz üzerinde çalışmak istiyorsanız birini yatağın yanına ve diğerini altına yerleştirin.

Daha fazla etki için, evinize ve yatak çarşaflarınıza püskürtmek üzere bir gül kuvars suyu oluşturabilirsiniz.

Önce suda bekleterek bilgilerinden temizlenmiş Gül kuvars parçalarını bir bardak saf kaynak veya arıtılmış filtrelenmiş suya 24 saat boyunca yerleştirerek kendi mücevher suyunuzu oluşturun. Su, daha sonra havada, nesneler ve mobilyaların üzerine püskürtüldüğünde gül kuvarsının enerjik özelliklerini emecektir.

Evinizin kalbi olan sağlık alanına (ortada), evdeki herkes için şefkat ve kalp şifasını geliştirmek için gül kuvars yerleştirebilirsiniz.

Kristalleri Temizleme ve Şarj Etme

Gül kuvars için, bu kristali ay ışığı altında şarj edebilirsiniz çünkü bu, Ay'a bağlı yin ve anne enerjisi ile ilgilidir.

Ya da suda bekleterek temizleyebilirsiniz.

Sahibi olduğunuz ya da miras kalan bir takıda, bir çeşit enerji yükü olduğundan şüpheleniyorsanız, temizlenmesi iyidir. Bunun için bir bardak suda bekletmek gerekir. (geceden sabaha kadar)

Haberin Devamı

Bu arada 3 kez tekrar edin. "Tüm negatif enerjileri sil, mutlulukla ve pozitif güzel enerjilerle dol."

Suyla veya güneş veya ay ışınları temizleyecektir - sadece bir süre pencere önünde bırakın.

• Sonsuz koruyuculuk yok. Bazıları daha uzun, bazıları daha az süre size hizmet eder.

Koruyucu kristaliniz zamanı geldiğinde ona teşekkür edin ve toprağa gömün. Eviniz için yeni bir tane satın alın. Genellikle kristaliniz sizi tehdit eden olumsuzlukların çok fazlasını emer ve yapısı bu etkilere dayanamayıp bir şekilde çatlayıp kırılabilir.

 

Nur Demir

Sevgiler tüüm kalbimden:)

İnstagramda: Nrlblog

Facebookta: NRL