Suyun enerjisi ve bir şifa iksiri: Mavi enerjili SU!

Suyun hafızası vardır.

Bu ne demek, suya söylenen her şeyi olumlu olumsuz ayırdetmeden su kaydeder. Dolayısıyla o suyu içen herkese de iyi yada kötü yönde etkisi olur.

Son zamanlarda yeni yeni duyulmaya başladı belki ama büyüklerimizin suya dua okuyarak içmeleri bundan başka bir şey değildi. Her zaman dediğimiz gibi eskiler aslında bazı şeylerin sırrını keşfetmişlerdi. Bana kalırsa bunlar kadim bilgilerdi.. Zaman içinde unutuldu çünkü büyüklerin bu uygulamaları bize batıl geldi ve üstü örtüldü ama daha sonra bilimsel araştırmalar özellikle de bu noktada Dr.Masaru Emotonun özel laboratuvarlarda donmuş su kristalleri ile yaptığı çalışmalar çok önemlidir. Ve bu deneyler gösterdi ki su kendine söylenen olumlu olumsuz tüm bilgileri alıyor kaydediyor ve sonrasında buna göre tepki veriyor.

Haberin Devamı

*Dr. Masaru Emoto konuyla ilgili Bilimsel çalışmaları "The Message from Water" isimli kitabında fotoğraflarıyla yayınladı.

Bedenimizin % 70 gibi bir oranını su oluşturuyor... Ve bu su aynı zamanda hücreler arasında iletişim sağlıyor.

Ee, su kaydeder dedik, bedenimizin yüzde yetmişi su dedik.

Evet aynen öyle tahmin ettiğiniz gibi. Sonuç olarak siz ne düşünürseniz en çok neyi söylerseniz o olursunuz! Yani vücudunuzdaki suya yüklediğiniz düşüncelerinizle doğru orantılı yaşarsınız.

Hastayım dediğinizde vücudunuzdaki su bu sözü alır o kaliteye bürünüp hücrelere de bu şekilde gönderir. Veya şifa olsun niyeti ile içtiğiniz su size şifa olur.

Başlıkta mavi enerjili su dedim ama önce suyun hafıza özelliğini yani bu kısa bilgiyi geçmek zorundaydım ki anlatacağım çalışmanın gücünü bilmemiz açısından.

Evet su şifadır. Ancak şu an çeşmelerimizden akan su için aynı şeyi söyleyemiyoruz. Çünkü bize ulaşana kadar bir sürü işlemden geçiyor ve doğallığını maalesef yitiriyor.

Mavi enerjili su çalışmasında amaç ise şu: İçtiğimiz suyu güneş enerjisi + mavi rengi kullanarak şarj etmek! Enerjisini ve frekansınzı yükseltmek. Eski bir Ho'oponopono öğretisi. Doğru niyetlerle güçlendirildiğinde bildiğiniz bir şifalı iksir.

Haberin Devamı

Uygulanması çok kolay. Sadece mavi cam bir şişeye ihtiyacınız var.Ve su.

Ha evet birde güneş :)

Şişeyi temiz bir su ile dolduruyorsunuz. Bu arada şişenin kapağı metal olmasın. Güneş görecek bir yere koyup en az 1 saat olmak üzere (bir günü de geçmesin lütfen). Bir kaç saat bekletip alıyor ve niyetinizi yapıp suyu içiyorsunuz.

İçiyorsunuz dedim ama istediğiniz her şey için bu suyu kullanabilirsiniz. İster çiçeklerinize verin, ister duş alın, yemeklerde kullanın çayınızı kahvenizi yapın, bir başkasına ikram edin.

Tek yapmanız gereken her kullanımda suya niyetinizi yüklemek. Yani kodlamak. Ha unuttum olmadı mı, illaki şifa alırsınız ama suyun kaydetme özelliğinden faydalanmak etkiyi ikiye katlayacağı için bu detayı mümkün olduğunca atlamamaya çalışmanızı öneririm.

Mavi rengi neden kullandığımızı merak edenler için. Mavi rengin enerjisi bizi dengeliyor. Kan basıncını ve kalp hızını azaltıyor tüm organizma üzerinde sakinleştirici bir etkiye sahip. Rahatlama veriyor, stresi çözüyor. Dolayısıyla suya da bu sakinleştirici etkisini yansıtacak

Haberin Devamı

Niyet cümlesi kurma konusunda bazılarınızın sıkıntı çektiğini biliyorum:) Bu yüzden size ufak niyet örnekleri de yazmak istiyorum.

(Başında Besmele çekerseniz bence şahane olur.)

  • Bu su vücuduma şifa olsun.
  • Bu suyla tüm hücrelerim yenilensin
  • Bu suyla tüm bedenim ve hücrelerim arınsın

Yada herhangi bir şifa ayeti veya esmalarla da suyunuza yükleme yapabilirsiniz.