YÜZ ESTETİĞİNDE DEVRİM, 3D DOLGULAR

YÜZ ESTETİĞİNDE DEVRİM, 3D DOLGULAR

Gün geçmiyor ki estetikte yeni birşey bulunmasın. Her yeni kongrede, her yeni tanıtımda yeni bir üstün teknolojiye sahip dolgu maddeleri, cihazlar, estetik ameliyatlar gündeme düşmektedirler.

Yeni nesil dolgu adı altında “3D hyalüronik asitli dolgular ” yüz estetiğinde devrim niteliği taşımaktadır. Yeni nesil dolgular, yani 3 boyutlu hyalüronik asit dolguların en önemli 3 özelliği; az hacimli ürün ile yeterince doku gelişimini sağlaması, hacim bozulmasına karşı direnç gelişimi ve uzun ömürlü olmasıdır. E-Brid teknolojisi eşsiz bir çapraz bağlama yöntemidir. Hyalüronik asit partikülleri içindeki ve arasındaki kovalent bağların oluşumunu teşvik eder. Yeniden form kazandırmadaki elastikiyet, dirençlilik kapasitesi yüksektir. Çapraz bağlar üzerinde bütünlüğü, sabitliği sağlama özelliği, uygun yumuşaklıkla şekil verebilme kolaylığı, yeniden yapılanmayı tamamlama özelliği ile farklı bir teknolojiye sahiptir. E-BRİD teknolojisi ile 3D dolgu ürünlerinde %90 çapraz bağlı ve %10 çapraz bağsız hyaluronik asit mevcuttur. Böylelikle çapraz bağlı hyaluronik asit ile dokuda istenen dolgu etkisi sağlanırken, %10 çapraz bağsız üründe cildin nemini sağlar.

Haberin Devamı

Peki bu kadar komplike özelliklerin faydası ne? kişi açısından artısı ne? Hem yüz bölgesinde dolgunluk sağlarken ödem ve aşırı şişme gözükmez. 3 boyut etkisi ile daha yüz kolay şekillenir. Dolguya istediğimiz şekli vermemiz kolaylaşır. Ve dolgunun yüzde kalma süresi uzar.

” 3D dolgu maddeleri” en çok hangi bölgelerde tercih edilir?

– Dudak dolgunlaştırma

– Nazolabial çizgiler (burundan dudak yan taraflarına uzanan çizgiler)

– Dudak kenarlarından aşağıya inen çizgiler (marionette çizgiler)

– Dudak üstündeki mimik çizgiler (perioral çizgiler)

– Elmacık kemiği

– Şakak bölgesi

– Yanak bölgesi

-El üstü

-Çene dolgusu

3D Dolgu ( E-Bridge ) teknolojisine sahip Hyalüronik asit partikülleri içindeki ve arasındaki kovalent bağların oluşumunu teşvik ederek küçük hacimlerde geniş alanları doldurmayı sağlar ve uzun ömürlü olduğundan kullanıcı ve hasta memnuniyetinin yüksek olmasını sağlar

Haberin Devamı