İşini, eşini ve yaşamını sorgulayan bir fabrika işçisinin tüm hayatının koca bir yalan olduğunu aksiyon gerilimle anlatan 'Gerçeğe Çağrı', 2012 yazının en iyi bilim kurgu filmi. Sakın kaçırmayın...

Total Recall- Gerçeğe Çağrı

Bir fabrika işçisi olan Douglas Quaid'in(Colin Farrell) güzel karısı(Kate Beckinsale) ile sıradan bir yaşamı vardır. İşten eve evden işe giden Quaid, bir süre sonra yaşamını sorgulamaya başlar. Ve tam da bu sırada düşleri gerçek anılara dönüştüren 'Rekall' şirketine gitmeye karar verir.

Ajan olmayı hedefleyen Quaid'in zihnine istediği hayaller yerleştirilirken büyük bir sorun yaşanır. Quaid, bir anda her yerde aranan bir kaçak durumuna düşer. Gerçek kimliğini, gerçek aşkını ve gerçek yazgısını bulmaya çalışır.

Haberin Devamı

Heyecan fırtınası

Gerçeklik ve hafıza üzerine bir aksiyon gerilim olan 'Gerçeğe Çağrı', heyecanlı sahneleriyle izleyenleri etkilemeyi başaran bir yapım. Yönetmenliğini Paul Verhoeven'in üstlendiği 1990 yapımı 'Total Recall'ın yeniden çevrimi olan film, eli yüzü düzgün efektleri ve yaratıcı senaryosuyla ilkini aratmıyor. Hatta ilk yapımı yer yer gölgede bile bırakıyor.(Uçan arabalar ve Rekall'daki çatışma sahneleri çok gerçekçi. Üç memeli kadın esprisi yerli yerinde duruyor.) Ancak, ilk filmde izleyenleri derinden etkileyen gizemi hiç bir zaman yakalayamıyor. Onun yerine bol aksiyonla tempo devamlı yüksek tutularak adeta bir heyecan fırtınası yaşatılıyor. 'Gerçeğe Çağrı'da Colin Farrell, Quaid rolünde oldukça başarılı.