Editörün Seçtikleri P&G, Rio 2016'da yarışacak sporcuların annelerini ağırlıyor

P&G, Rio 2016'da yarışacak sporcuların annelerini ağırlıyor

05.08.2016 - 14:09 | Son Güncellenme:

Olimpiyat Oyunları’nın global sponsoru P&G, "Evden Uzaktaki Ev" konseptinde açılan P&G Aile Evi'nde Rio 2016 Olimpiyat Oyunları’nda yarışacak sporcuların annelerini ağırlıyor.

P&G, Rio 2016da yarışacak sporcuların annelerini ağırlıyor

Ariel, Prima, Gillette, Head & Shoulders ve Pantene gibi önde gelen markaların yaratıcısı Procter & Gamble (P&G), Rio 2016 Olimpiyat Oyunları açılış töreni öncesinde P&G Aile Evi’nin açılışını gerçekleştirdi. Rio de Janeiro’da kurulan P&G Aile Evi’nin açılışına Olimpiyat Oyunları’nda 5 altın madalya kazanmış ünlü jimnastikçi Nadia Comaneci katılırken, Brezilyalı perküsyon grubu Olodum’un sürpriz performansı açılışa renk kattı.

Haberin Devamı

Evden Uzaktaki Ev” konsepti ile tasarlanan P&G Aile Evi, dünyanın dört bir yanından gelen Olimpiyat Sporcuları’nın anneleri ve ailelerinin, çocukları Olimpiyat Oyunları’nda yarışırken, dinlenip rahatlayabilecekleri ve çocukları ile hasret giderebilecekleri nokta olacak. P&G Aile Evi, P&G Türkiye’nin sponsor olduğu Milli Güreşçi Taha Akgül’ün annesi Gülbahar Akgül’ü ve ailesini de ağırlayacak.

“Teşekkürler Anne” kampanyasıyla dünyada ve Türkiye’de sporcuların arkasındaki gizli kahramanlara, yani annelerine teşekkürlerini sunduklarını belirten P&G Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, şöyle devam etti: “Dünyada yaklaşık 180, Türkiye’de ise 30 yıldır annelere ve ailelere hizmet vermek için çalışıyoruz. P&G felsefesi ile çok iyi örtüşen ‘Teşekkürler Anne’ kampanyamızda, Olimpiyat Oyunları sponsorluğuna farklı bir bakış açısı kazandırarak Olimpiyatlara annelerin gözünden bakıyoruz. Olimpiyat Oyunları’nda çocuklarını canlı izleme imkanı sunduğumuz annelerimizi, evlerinden uzaktaki evleri olacak P&G Aile Evi’nde en iyi şekilde ağırlamak için elimizden geleni yapıyoruz.”

Haberin Devamı

KızGibi kampanyası P&G Aile Evi’nde devam ediyor

Annelere ve ailelere ev konforu sunmak üzere tasarlanan P&G Aile Evi’nde, annelere özel güzellik bakımlarının yanı sıra Prima Oyun Odası ve Ariel çamaşır yıkama hizmetleri sunuluyor. Pantene®, Aussie®, CoverGirl® ve Gillette® ise saç yapımı, makyaj, tırnak bakımı ve tıraş hizmeti veriyor.

P&G Aile Evi’nde konuklar ayrıca, dünyanın dört bir yanındaki kız çocuklarını spor yapmaya teşvik eden bir video kaydıyla “Kız Gibi" kampanyasına katılmaya davet ediliyor. Orkid’in, kız çocuklarının ergenlik çağında özgüvenlerindeki düşüşü önlemeye yönelik geliştirdiği Kız Gibi kampanyası kapsamında spor, özgüven yükseltici etkili bir unsur olarak öne çıkarılıyor.

Annelerin Gururlu Sponsoru olarak P&G, dünyanın dört bir yanından gelen sporculara ve ailelere 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nın Kapanış Törenine kadar P&G Aile Evi’nde ev sahipliği yapacak. 5-21 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek Rio 2016 Olimpiyat Oyunları’na 200’den fazla ülkeden 11 bin civarında sporcu katılacak.

Yazarlar