25.03.2015 - 14:13 | Son Güncellenme:
Fermante Boşnak Sucuğu, Bosnalıların meşhur kuru etlerini andıran, doğal şartlarda kurutulmuş, fümelenmiş, yoğun lezzetli, az baharatlı bir sucuktur. Boşnak Sucuğu, arzuya göre çiğ olarak ya da hafif kızartılarak tüketilebiliyor.
Palivor Çiftliği bu çok özel ürünü; Türkiye’nin et şarküteride en hızlı büyüyen isimlerinden Altınkaya firmasına üretiliyor.
Palivor Çiftliği kurucularından Emre Oral “Altınkaya ile geliştirdiğimiz ürünlere Boşnak Sucuğunu eklemekten memnunuz, Altınkaya’nın Bosna’daki yatırımlarından edindiği tecrübeleri ile Palivor Çiftliği’ne özel ürettiği Boşnak Sucuğu ayrıcalıklı bir ürün” dedi.
Altınkaya Et Mamülleri Genel Müdürü Cengiz Altınkaya ise “ Nitelikli et şarküteri ürünlerinden olan Boşnak usulu sucuk ve kuru etin üzerinde bir süredir çalışıyoruz. Palivor için ürettiğimiz Boşnak Sucuğu ile kaybolmuş Balkan lezzetlerini aslına uygun olarak tüketiciye sunuyoruz.” dedi.
Palivor Çiftliği’nin yeni lezzeti Boşnak Sucuğu ile tanışmak ve bu özel ürünü tatmak üzere 28 Mart Cumartesi ve 29 Mart Pazar tarihlerinde Palivor Çiftliği Bebek Mağazası’na uğramayı unutmayın…