Editörün Seçtikleri Paşabahçe Kanyon yenilendi

Paşabahçe Kanyon yenilendi

07.03.2012 - 10:44 | Son Güncellenme:

Şişecam’ın Cam Ev Eşya Grubu şirketlerinden Paşabahçe Mağazaları, İstanbul’un en gözde alışveriş merkezlerinden Kanyon’daki ‘Yaşam’ mağazasını yeniledi.

Paşabahçe Kanyon yenilendi

Şişecam’ın Cam Ev Eşya Grubu şirketlerinden Paşabahçe Mağazaları, İstanbul’un en gözde alışveriş merkezlerinden Kanyon’daki ‘Yaşam’ mağazasını yeniledi. 390 metrekarelik alanda konumlanan ve ‘Yaşam’ konsepti altında 2500 farklı ürünü müşterilerin beğenisine sunan mağaza Mart başında kapılarını açıyor.

Haberin Devamı

Paşabahçe Mağazaları’nın İstanbul’un en gözde alışveriş merkezlerinden Kanyon’daki ‘Yaşam’ mağazası yenilendi. Mart ayında ‘Yaşam’ mağazasının kapılarını yenilenmiş yüzüyle müşterilerine açacak olan Kanyon Paşabahçe, yaklaşık 2500 ürünle 390 metrekarelik alanda müşterilerine keyifli bir alışveriş imkânı yaratıyor.

2011 yılında Kanyon AVM’de bulunan ‘Butik’ konseptli mağazasını yeniledikten sonra, 2012 başında da ‘Yaşam’ mağazasını yenileyen Paşabahçe’nin bu mağazasında, ustalıkla üretilen cam ürünlerinin yanı sıra porselen, seramik, ahşap gibi farklı malzemelerden üretilmiş fonksiyonel sofra ve mutfak eşyaları ile dekoratif ürünlerini satışa sunuluyor.

Kanyon Paşabahçe Mağazası, ev yaşamının her alanı için farklı fikirler ve önerileri müşterilerinin beğenisine sunmaya devam ediyor. Paşabahçe Kanyon Mağazası her gün 10:00 ila 22:00 saatleri arasında müşterilerine hizmet verecek.

Yazarlar