Stil Philipp Plein İlkbahar-Yaz 2012 Koleksiyonu

Philipp Plein İlkbahar-Yaz 2012 Koleksiyonu

22.05.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Lindsay Lohen Philipp Plein markasının 2012 kampanyasının yüzü olursa?..

Philipp Plein İlkbahar-Yaz 2012 Koleksiyonu

Skandallar kraliçesi olarak tanıdığımız, bir türlü hayat tarzına çeki düzen veremeyen, devamlı olarak kameralar karşısında alkollü olarak gördüğümüz sarışın, donuk yüzlü Lindsay Lohen, Philipp Plein markasının 2012 İlkbahar-Yaz kampanyasının yeni yüzü oldu.

Haberin Devamı

Philipp Plein İlkbahar-Yaz 2012 Koleksiyonu

Yeni sezonda bir çok moda çekiminde ve kampanya görsellerinde skandallarla dolu hayatını temizlemeye çalışan adımlar atan Lohen, Philipp Plein markası için biçilmiş kaftan olarak görünüyor. Donuk bakışlarıyla markanın tasarımlarının önüne geçmeyen, kırmızı, siyah ve mint rengini başarıyla taşıyan beyaz teni sayesinde Lohen, 25 yaşından hayli büyük gözükse de, oldukça profesyonel bir kampanya çekimine imza atıyor.

Philipp Plein İlkbahar-Yaz 2012 Koleksiyonu

Hayat tarzıyla oldukça eleştirilen, abartılı tavırlarıyla takipçilerine kötü örnek olduğu düşünülen Lohen’ı markanın neden kampanya yüzü olarak seçtiğiyse moda camiası tarafından halen merak konusu. İtalya’nın ünlü kasabalarından biri olan Como gölü kıyısında çekilen kampanyada herhangi bir problem yaşamayan aslında hayatı boyunca modellik yapmak istediğini verdiği bir röportajda anlatan Lohen, elbette bu işbirliğinden oldukça memnun gözüküyor. Başarılı bir işte adının anılıyor olması da kariyerini artık kurtarabileceği anlamına geliyor.

Haberin Devamı

Philipp Plein İlkbahar-Yaz 2012 Koleksiyonu

Philipp Plein’in ilham perisi olarak anılan, şehvet dolu bir çekim için seçilebilecek en doğru yüz olduğu belirtilen Lohen, Como gölü sahillerinde ünlü fotoğrafçı Dylan Don’un objektifine poz veriyor. Kırmızı deri motorcu ceketinin yanında uzun, romantik ama çekici elbiselerle poz veriyor. Görseller elbette Lohen’ın sahip olduğu tüm seksapali yansıtıyor. Lüks Alman markası Philipp Plein Lohen’la vermek istediği mesajı oldukça açık ifade edebiliyor; Lüks ve sofistike bir tarz ne olursa olsun bir arada!

Yazarlar