2015 Sokak Stillerinde Püsküllü Etek Kombinleri

Açıkçası bu zamana kadar püsküllerle aramın düzeleceğine, 2015 sokak modası fotoğraflarını incelerken keyifleneceğime ve hatta püsküllü eteklerden bir tane edinmek isteyip, stil videosu da hazırlarım düşüncesine girebileceğime hiç ihtimal vermiyordum. Ama şu an tam da bu moddayım. Demek ki, hiç bir parçaya ön yargılı yaklaşmamalı ve asla giymem dememeliyim, bunu farkettim.

Alışverişe çıkıp bir püsküllü etek edinmeden önce, bu harika görselleri sizlerle de paylaşmak istiyorum. Belki siz de benim gibi, bu kombinlerden ilham alıp, püsküllere karşı varsa önyargınız, yıkarsınız. Oldukça farklı parçalarla bir araya gelebilen, hem şık, hem bohem hem de cool stillerin yaratılabildiği püsküllü etekleri kaç farklı şekilde kombinleyebiliriz, birlikte bakalım.

Haberin Devamı

BASIC TİŞÖRT İLE İDDİANIZI DENGELEYİN!

Özellikle sıcak havalarda nasıl şık olabilirim diye düşünüyorsanız, bunun cevabı "iddialı renkte seçilmiş, zaten iddialı olan püsküllü bir etek" olabilir. İddianızı ikiye katlayacağınız bu kombinde, basic tişört denegeleyici rol oynayacaktır ve sizi göz kamaştırıcı kılacaktır.

2015 Sokak Stillerinde Püsküllü Etek Kombinleri

ZIT PARÇALARIN GÜCÜNÜ STİLİNİZE YANSITIN!

Farklı stilleri yansıtan parçaların bir araya gelerek oluşturdukları kombinler, her zaman daha ilgi çekici oluyor diye düşünüyorum, tıpkı bir sweat-shirt, püsküllü etek ve sezon trendi bağcıklı topuklu sandaletler gibi.

2015 Sokak Stillerinde Püsküllü Etek Kombinleri

YÜKSEK DOZ PÜSKÜL KARŞISINDA KAYITSIZ KALMAYIN!

Sadece püsküllü etek yeterli değil diyorsanız, püskül detaylarına diğer kombin parçalarında da yer verebilirsiniz. Püsküllü çanta ve ayakkabılarla da oldukça şık stiller yakalayabilirsiniz.

2015 Sokak Stillerinde Püsküllü Etek Kombinleri

PÜSKÜLLERLE BİRAZ DA MASKÜLEN STİLLER YARATIN!

Bohem tarzı yansıtan püsküllü eteklerle sade parçalar kombinlenirken, ayakkabı olarak da genellikle yüksek topuklu modellerin tercih edildiğini görüyoruz. Ancak maskülen stili yansıtan oxford bir ayakkabı da püsküllü etekle harikalar yatabilir, unutmayın.

2015 Sokak Stillerinde Püsküllü Etek Kombinleri

BRETON BLUZLARINIZI BAMBAŞKA BİR HAVAYA SOKUN!

Breton desenleri genellikle jeanlerle ya da derilerle görmeye alışığız. Alışılmışın dışına çıkılarak oluşturulan, püsküllü etekle denizci ruhunu taşıyan breton bluz kombini sizce de çok hoş olmamış mı?

Haberin Devamı

2015 Sokak Stillerinde Püsküllü Etek Kombinleri

Daha fazla püsküllü etekle yapılan sokak stiline "Püsküllü Etek Kombinleri" yazımdan ulaşabilirsiniz.

Trendler ve stil önerileri ile ilgili yazılarıma blogum "Pimood" dan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Milliyet Tv'de ve Pembenar'da yayınlanan "Kot Gömlek Kombin Seçenekleri" stil videomu izlediniz mi?