Sokakların Favorisi Kayık Yakalar

Kayık yakalar ile zarif omuzları dışarı çıkarma vakti geldi...

2015 yazında omuzlar özgürlüklerini ilan ediyorlar! Kayık yaka trendiyle zarif omuzlar, ince boyunlar ön plana çıkarılarak feminen stiller oluşturulurken, işin içine biraz bohem tarz, biraz da nostaljik detaylar katmak serbest.

Kayık yaka detayları bluzlarda olduğu kadar, yazlık elbiselerde de sıkça karşımıza çıkıyor. Omuz hizasında biten modellerden çok omuzun altına düşen yakaların 2015 sokak modasında daha çok tercih edildiğini de söyleyebilirim. Bu yaka detayını tercih eden bayanların oldukça çekici ve zarif stillere imza attıkları da bir gerçek.

Haberin Devamı

Kayık yakalı bir bluz tercihi yaptıysanız, o bluzu rahatlıkla jeanlerinizle veya şortlarınızla tamamlayabilirsiniz. Böylece gündüz kullanımı için rahat stiller elde etmiş olursunuz. Ayrıca bu tarz bluzları kalem ya da mini eteklerle tamamladığınız takdirde, şık kombinler oluşturabilirsiniz. Genellikle pamuklu kumaştan, minimal tarzda tasarımlarına rastladığımız kayık yakalı bluzların dantelli, fistolu ve crop top olanları da oldukça popüler.

Sokakların Favorisi Kayık Yakalar

Sokakların Favorisi Kayık Yakalar

Sokakların Favorisi Kayık Yakalar

Tercihiniz kayık yakalı bir elbise ise, yazın sıcağında sizi bunaltmayacak özellikte, ince ve tiril tiril modellerden seçim yapabilirsiniz. Bu tarz elbiseleri gündüz kullanımında ya da plaj modasında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Özellikle kayık yakalı elbiselerin desenli ve canlı renkte olanları enerjinize enerji katacaktır.

Sokakların Favorisi Kayık Yakalar

Sokakların Favorisi Kayık Yakalar

Sokakların Favorisi Kayık Yakalar

Görsellerde kayık yakalı bluz ve elbise modellerinin 2015 yazında nasıl kombinlendiklerini görebilirsiniz. Bu modeller sizin de favorileriniz arasındaysa, vakit kaybetmeden bir tane edinmelisiniz. Ayrıca daha fazla kombin önerisi için "2015 Yaz Sezonunda Kayık Yakalı Kombinler" yazısına tıklayabilirsiniz.

Trendler ve stil önerilerine ait yazılarımı blogum "Pimood"dan, videolarımı Youtube Kanalım "Pimoodcom"dan takip edebilirsiniz.

Ayrıca, Milliyet TV de ve Pembenar'da yayınlanan "Vücut tipine göre abiye seçimi" videomu henüz izlemediyseniz, linke tıklayarak izleyebilirsiniz.