Aşk gezegeni İkizler’de

Bugünlerde aşkta çok daha renkli deneyimlere açığız

Geçen hafta aşk noktasından söz etmiştik, bu hafta ise İkizler burcuna ilerleyecek olan aşk gezegeni Venüs’ün 9 Haziran-3 Temmuz arasında neler getirebileceğine bakalım. İkizler burçlar kuşağında üçüncü sırada, kısaca genç ruhlu, harekete ve öğrenmeye açık, hava elementinden, değişken bir burçtur. İkizler’de Venüs aşk hayatına hafiflik, gençlik. Bu dönemde aşkta ve arkadaşlıklarda sıkıcı bağlı olmaktansa, özgürlüğü ve zihinsel açıdan bizi mutlu edebilecek deneyimlere daha açık olabiliriz. Venüs bu burçta çok bağlı değildir ve çok fazla duyarlılık gösterdiği de söylenemez. Venüs’ü İkizler’de olanlar İlişkileri daha hafife alan, sohbete ve harekete yönelen kişiler olabilirler. Venüs bu burçta aşkta çift durumlara, entelektüel arkadaşlıklara açık dururken, daha çok aklının izinde gitmeye eğilimlidir, aşkta acı çekmektense, kendine yeni ufuklar açmak isteyebilir.

Haberin Devamı

Kısaca bu dönemde 3 Temmuz’a kadar, duygusal beklenti ve isteklerimizde daha canlı, pozitif ve dışadönük olduğumuz bir süreçten geçmekteyiz. Yükselen burcumuza göre bu etkiler farklı sonuçlar getirebilir. Yükselen Koç’lar bu dönemde yolculuklardan, ziyaretlerden, artan iletişim ve hareketlilikten daha çok keyif alabilir. Aşkı yakın çevrelerinde bulabilirler. Yükselen Boğa’lar kişisel yeteneklerini daha iyi kullanarak, kazançlı çıkabilecekleri imkanlar içindeler. İlişkilerden destek bulabilirler. Yükselen İkizler kuşkusuz bu dönemde Venüs’ün getirdiği hoşluk ve keyiflere daha çok açıklar. Aşkta kendilerini dümende daha fazla hissedebilirler. Yükselen Yengeç’ler ise bu dönemde aşkta biraz daha karışık, karmaşık ya da kontrol edemediği durumlar içinde bulabilirler. Kadınlarla ilgili konular kimi zaman sıkıntı kaynağı da olabilir. Yükselen Aslan’lar için arkadaşlıkların, parti ve sohbetlerin hız kazandığı, daha eğlenceli imkanlar var. Sosyal alanda daha mutlu olabilecekleri bir dönemdeler. Yükselen Başak’lar ise işe odaklı davranarak, ortaklık ya da anlaşamalardan faydalanabilecekler. Bu dönemde, iş hayatında kazanç getiren görüşmeler var.

Haberin Devamı

Yükselen Terazi’ler için bu dönemde yolculuklar, eğitim ve yabancılarla temasın daha olumlu deneyimler getirebileceğini söyleyebiliriz. Aşk uzaklar ve yolculuklarla da alakalı olabilir ya da sevdikleri uzakta da olabilir. Yükselen Akrep’ler ise bu dönemde aşkta çok kolay edemeyebilir. Belki bağlayıcı nedenler, zihinlerinde çift durumlar huzursuzluklara yol açıyor olabilir ve olayların daha çok maddi yönü ile ilgilenmek durumunda kalabilirler. Yükselen Yay’lar bu dönemde evlilikte ve yakın arkadaşlıklarda çok daha hareketli zamanlar geçirebilirler. Biraz denge ve diyalog da gerekiyor. Yükselen Oğlak’lar aşktan çok işe odaklanabilirler. Belki de çalışma ortamında sosyalleşebilecekleri, ilişkilerle ilgilenebilecekleri durumlar olabilir. Yükselen Saka’lar bu dönemde aşkta daha eğlenceli, keyifli ve hoş zamanlar geçirebilecekleri şartlar bulabilirler. Tatil yapmak ve sevdikleri şeylerle ilgilenmek için güzel zamanlar var. Yükselen Balık’lar evde daha yaratıcı ve meşgul olabilecekleri konular içindeler. Bu süreçte evde hoşluk ve güzellikler yaratabilecekler.

Haberin Devamı

3 Temmuz’a kadar olan dönemde, 24 Haziran civarına özellikle dikkat etmek faydalı olacak. Bugünlerde Venüs hem Jüpiter’le hem de Neptün’le açı içerisinde olacak. Bu nedenle, aşkta beklentilerimizin aşırı yüksek ve hayalci olabileceğimiz günlerde olabiliriz. Ancak aşkta kendi kendimizi aldatabileceğimiz ya da iyi niyetlerimizin gölgelenebileceği olaylarla da karşılaşabiliriz.