Aslan’da yeniay neler getiriyor?

Bu dönemde Aslan burcuna büyük bir vurgu var

1 Ağustos’ta Aslan burcunda yeniay gerçekleşti ve yeniay haritasında da Aslan’ın yükseliyor olması bu dönemde bu burcun konularının güçlü bir şekilde gündeme gelebileceğini açıklıyor. Aslan yaşam enerjisi ile yüklü, sabit nitelikte, ateş elementinden bir burç olarak, önümüzdeki iki haftaya hayattan keyif alma, kendini gösterme ve gurur duyma gibi eğilimler getirmekte. Dikkat çekici ve pahalı, lüks şeylere çekilen Aslan böyle bir dönemde harcamalarımızı kontrol edebilmenin daha zor olabileceğini göstermekte. Zevkler, rahatlık ve dikkat çekebilmek, kendimizi ortaya koymak adına çok şey yapabiliriz. Böyle bir zamanda, sahnede olanlar, ünlüler ve magazin dünyası ile ilgili pek çok haber duyabiliriz. Aynı zamanda yöneticiler, baba figürleri ilgili gelişmeler de dikkat çekebilir.

Haberin Devamı

Aslan’daki yeniay Venüs’le de birleşirken, Uranüs ile de kare açı yapıyor. Bu dönemde güzelliklere, harcamalara, zevklere büyük bir vurgu var ancak ani olaylar, beklenmedik durumlar maddi planlarımızı birden değiştirebilir. Özellikle ilişkilerde yenilikler, sürprizler söz konusu. Jüpiter’in yeniayla uyumu bu dönemde kendimizi geliştirme yönünde pek çok fırsatla karşılaşabileceğimizi, eğitim, yolculuklar ve yabancılarla ilgili konularda yeni deneyimlerden keyif alabileceğimizi açıklamakta. Peki yeniay sizler için nelere vurgu yapıyor ? Yükselen burcunuza göre bunu kısaca özetleyebiliriz.

Yükselen burcu Koç olanlar için bu dönemde aşk ve keyiflere yönelik konularda büyük bir heyecan ve pozitiflik var. Hayatın güzel yönlerine çok açıksınız ancak bütçenize de göz kulak olmalısınız. Boğa’lar açısından özellikle evle, toprakla ve aile ile ilgili konularda canlanma, mutluluk ve hareketlilik söz konusu. Evi ilgilendiren değişikliklerin yani sıra, babadan ya da atalardan gelen konular gündeme gelebilir. İkizler için bu dönemde hareket, ziyaretler ve eğitsel uğraşlar vurgulanmakta. Kısa ya da uzun yolculuklar, yakın çevrede pek çok değişiklik ve artan bir iletişim söz konusu. Sözlerle daha etkin olabilirsiniz. Yengeç’ler için bu dönemde parasal konulara, daha fazla kazanma imkanlarına odaklanmak gerekiyor. Olumlu destekler bulabileceğiniz bugünlerde yeteneklerinize odaklanmalı, aşırı sarfiyata dikkat etmelisiniz. Aslan’lar için kişisel alanda daha fazla şey yapabilecekleri, önemli adımlar atabilecekleri imkanlar söz konusu. İlişkilerde de güçlü konumlar ancak ortaklaşa konularda biraz daha dengeli olmak gerekebilir. Başak’lar bu dönemde daha çok bekleme ve hazırlık günlerindeler. Belirsizlikler, gizli durumlar ya da psikolojik açıdan hapsedici durumlara dikkat etmek gerekiyor. Sağlık da hassas olabilir.

Haberin Devamı

 

Yükselen Terazi’ler bu dönemde aşkta ve arkadaşlıklarda çok daha pozitif olabilir. Umutlar ve beklentiler gerçekleşiyor. Sosyal alanda, grup çalışmalarında da çok şey yapabilirler. Akrep’ler için bu dönemde toplum önünde olmak, dikkat çekmek imkanı var. Evlilik ya da statünüzü ilgilendiren olumlu gelişmeler söz konusu. Kendinizden çok daha fazla söz ettirebilirsiniz. Yay’lar bu dönemde yolculuklar, eğitim ve yabancılarla ilgili konularda son derece aktifler. Yeni yerler keşfetmek sizleri zenginleştiriyor. İçinde medya ve akademik konular olan işler de gündeme gelebilir. Oğlak’lar açısından bu dönemde biraz daha dikkatli olmak gerekebilir. Bazı kriz çıkarabilecek durumlar, finansal açıdan stres yaratabilecek gelişmeler gündeme gelebilir. Biraz daha esnek olunmalı. Saka’lar bu dönemde ilişkilerinde önemli konularla karşılaşabilirler. Evlilikte ve anlaşmalarda önemli sonuçlar ve değerlendirmeler söz konusu. Ancak tek başına hareket etmek yerinde daha fazla uzlaşı aranmak durumunda. Karşıtlıklara dikkat etmek gerekiyor. Balık’lar bu dönemde özellikle iş hayatına, hizmet ve çaba gerektiren konulara odaklanıyorlar. Daha fazla gayret ve mücadele gerekebilir. İş ortamında çok şey yapılabilir ancak sağlık, düzen ve organizasyon konularına da odaklanmak mümkün.

Haberin Devamı