Mars Başak’ta bize neler getirebilir?

Sonbahar yaklaşırken enerjimizi işle, düzenle, hizmetle ilgili gelişmelere odaklayabiliriz

18 Ağustos’ta Mars Başak burcuna ilerledi ve 4 Ekim’e kadar da bu burçta kalacak. Şimdi işe ait detaylara odaklanma zamanıdır. Geçtiğimiz günlerde Aslan’da iken enerjimizi daha çok şahsi konulara, kişisel gücümüze ve özellikle de bize çok şey sarf ettiren konulara harcarken, bu yeni dönemde daha dikkatli, daha organize ve çok çalışmak olmak durumundayız. Bu sonbahar yeniden işlere odaklanmak için büyük bir enerji getirmekte. Özellikle Mars 2 Eylül’de Güneş’le yan yana gelerek yeni bir döngü başlatıyor. 14 Ekim 2020’ye kadar dönemde, Başak burcunun hangi evde olduğuna dikkat edin, zira önümüzdeki bir yıl boyunca bu evin konularında kendimizi daha girişken hissederken, belirli mücadelelere ve çatışmalara da girmek durumunda kalabiliriz.

Haberin Devamı

Başak toprak elementinden, değişken bir burç olarak zekamızı kullanmak ve daha etkin davranmak adına bizi pek çok konuda meşgul edecek. Bu burç sağlıkla, düzenle ve özellikle de iş ortamına ait konularla da ilgilidir. Böyle bir durumda, çalışma hayatına ait görevler, beraber çalıştığımız kişilerle, gruplarla olan ilişkilerimiz sabrımıza yakından test edebilir. Detay gerektiren işlerde daha etkin olmak için hazırlıklı olmak, işlerin gösteriş yönünden çok somut sonuçlar getirebilecek taraflarına zaman harcamalıyız. Kuşkusuz bu durum yükselen burcumuza göre farklı sonuçlar getirebilir.

Yükselen burcunuza göre

Yükselen burcunuz Koç ise bu dönemde çalışma hayatınızdaki düzene, yoğun fiziksel çaba gerektiren durumlara ve aynı zamanda sağlığınıza daha çok özen göstermelisiniz. İş ortamında sabırlı olmak gerekiyor. Boğa’lar bu dönemde yabancılarla ilgili konularda, içerisinde medya, eğitim ve hukuksal uğraşlar içinde daha mücadeleci davranmak durumundalar ancak olaylara bakış açınız ve inançlarınız yönünde daha sakin kalmaya bakmalısınız. İkizler bu dönemde enerjisini daha çok eve, toprağa ya da ailevi konulara yöneltebilir. İş hayatında bitişler, yeni başlangıçlar da mümkün ve evde daha çok zaman geçirebilirler. Yengeç’ler açısından zihinsel alanda çok hareketli ve daha iyi organize olmayı gerektiren uğraşlar var. Görüşmeler, konuşmalar, ziyaretler içinde yakın çevrenizdekilerle, örneğin kardeşlerle daha yakından ilgilenebilirsiniz. Aslan’lar özellikle parasal harcamalara ve finansal alanda yeni destekler bulmak için daha çalışkan olmak durumundalar. Artık başlatmış olduğunuz işleri bir sonraki aşamaya ilerletebilirsiniz. Başak’lar açısından son derece hızlı ve aktif davranabilecekleri bir zamandan geçiyoruz. Yeni başlangıçlar, girişimler özellikle daha hızlı ilerleyebilir ancak ilişkilerde dengeli kalınmalı.

Haberin Devamı

Yükselen Terazi’ler açısından bu dönemde bazı kontrol dışı durumlar, sağlık ya da başkalarına hizmet etmekle ilgili stresler söz konusu olabilir. Acele karar vermemek ve sonuçlarını iyi kestiremediğiniz durumlara düşünmeden girmemek en iyisi. Akrep’ler açısından özellikle gruplar ve çalışma ortamında daha etkin ve hızlı olabilecekleri imkanlar var. Gelecek yönünde enerjinizi daha etkin kullanmaya başlayabilirsiniz. Yay’lar bu dönemde iş hayatında ve herkesin önünde daha mücadeleci ve atılımcı olabilirler. İş hayatınızda üstlerle ilgili konularda, projelerde daha sabırlı davranmak, artan rekabet karşısında hazırlıklı olmak size daha çok başarı getirecektir. Oğlak’lar açısından enerjilerini ve fikirlerini daha çok ortaya koyma ve özellikle de yabancılarla ilişkilerde girişimci olmak imkanı var. Ancak belirli fikirler ve inançlarınız yönünde fazla ateşli davranmanız bazı tartışmalara da yol açabilir. Saka’lar bu dönemde finansal işlere ve miras, borç alacak gibi konulara daha soğukkanlı yaklaşmalı. Kimi zaman sağlık ya da iş ortamındaki gelişmeler bazı endişelere yol açabilir. Balık’lar ise özellikle evlilikte ve karşılıklı konularda daha akılcı ve dengeli olmak durumundalar. Şimdiye kadar birikmiş olan streslerin birden boşalması bazı önemli yüzleşmelere ya da açık düşmanlıklara neden olabilir. Hukuki konularda da önlemci olmakta fayda var.

Haberin Devamı