Editörün Seçtikleri Ramazan'a özel hurmalı dondruma!

Ramazan'a özel hurmalı dondruma!

23.07.2012 - 12:11 | Son Güncellenme:

Gerçek ev yapımı İtalyan dondurmacısı Cremeria Milano birbirinden lezzetli dondurma çeşitleriyle Ramazan ayında hem misafirleriniz hem de sizler için hafif, lezzetli ve sağlıklı bir alternatif oluyor.

Ramazana özel hurmalı dondruma

Hiçbir katkı maddesi içermeyen dondurma çeşitleri ile dikkat çeken Cremeria Milano şimdi de iftar sofralarının olmaza olmazı “hurma”yı dondurma formunda Türk halkının damak zevkine sunuyor.

Haberin Devamı

1930’ların İtalya’sında uygulanan ve geleneksel metotlarla üretilen ‘ev yapımı’ tabiriyle bilinen İtalyan dondurmacısı Cremeria Milano ramazan ayının klasiklerinden olan şerbetli tatlılardan sıkılanlar için 24 çeşit dondurma alternatifi sunuyor.

Türk halkının damak zevkine hitap eden Cremeria Milano şimdi de Ramazan’a özel üretilen hurmalı donduma ile fark yaratıyor. İftar sofralarında ayrı bir yeri olan hurmanın dondurma hali sıcak günlerin eşlik ettiği Ramazan’da hafif ve serin bir alternatif olarak geliyor.

Dondurma keyfinize birbirinden leziz çeşitlerle cevap veren Cremeria Milano’da orman meyveli-yoğurtlu(mixberry), kavunlu, karpuzlu, şeftalili, ananaslı, çilekli’nin yanı sıra değişik tat arayanlar için çikolatalı-kuru üzümlü, nutellalı, gofretli, tramisulu, naneli gibi farklı alternatifler de bulunuyor.

Haberin Devamı

Yüzde yüz süt ve mevsimine göre taze meyvelerin kullanıldığı Cremeria Milano’da 2 gün içinde tüketilmeyen dondurmalar raflardan çekilirken doğallığın ve lezzetin yanı sıra tazelik de sunuluyor. Cremeria Milano Beyoğlu, Şaşkınbakkal, Bebek ve Nişantaşı şubeleri ile hizmet veriyor.

Yazarlar