Saç Bakımı Saç Simülasyonu Nedir, Nasıl Yapılır? Saç Similasyonu Kimlere Yapılır, Kimlere Yapılmaz?

Saç Simülasyonu Nedir, Nasıl Yapılır? Saç Similasyonu Kimlere Yapılır, Kimlere Yapılmaz?

19.12.2021 - 03:26 | Son Güncellenme:

Teknolojik gelişmeler günlük hayatta birçok alanda fayda sağlarken sağlık ve dış görünüş içinde birçok olanak sunmaktadır. Saç ekimi de dış görünüşü desteklemek için yapılan gelişmelerden biri olmaktadır. Saç ekimi ve saç işlemleri yapılırken uygulanan bir yöntem olan saç simülasyonu da saç görünümünü destekleyen bir işlem olarak bilinmektedir. Saç simülasyonu nedir ve nasıl yapılır? Saç simülasyonu kimlere yapılır ve kimlere yapılmaz detayları ile derledik.

Saç Simülasyonu Nedir, Nasıl Yapılır Saç Similasyonu Kimlere Yapılır, Kimlere Yapılmaz


Saç simülasyonu saç ekimi olarak kabul edilmeyip saç ekiminde yardımcı bir yöntem olarak kabul edilmektedir. Saç simülasyonu zamanla etkisini yitirdiğinde tekrar yenilenebilen bir işlem olarak bilinmektedir.

Saç Simülasyonu Nedir? Nasıl Yapılır?

Saç simülasyonu saç ekiminden sonra uygulanan tamamlayıcı bir yöntem olarak bilinmektedir. Saç simülasyonu cerrahi bir uygulama değildir. Saç simülasyonu mikro pigmentlerin uygulanması ile yapılan bir çeşit saç görüntüsü verme işlemi olarak tanımlanmaktadır.

Saç ekiminden sonra saç derisi üzerine uygulanan bir işlemdir. Bazı durumlarda saçın görüntüsünü etkilemek için de kullanılmaktadır. Saç simülasyonu kalıcılığı kişiye göre değişebilen bir işlemdir. Ortalama 3 yıl olarak kalıcı olduğu kabul edilmektedir.

Saç Simülasyonu Kimlere Yapılır ve Kimlere Yapılmaz?

Saç simülasyonu saçlı deride akne veya hassasiyeti olan kişilere yapılmaması önerilen bir işlemdir. Saç simülasyonu saç ekimi yapıldıktan sonra 3 yıl kalıcılığı olan yapay saç görünümü elde etmek için uygulanmaktadır. Bu nedenle saç ekimi için uygun olan kişilere saç derisinin sağlıklı olmasına bağlı olarak uygulanabilmektedir.

 

Yazarlar