Yaşam Sapıklığın böylesi!

Sapıklığın böylesi!

31.10.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Karabük’te bir adam, tecavüz ettiği kızından olan 17 yaşındaki torununu tacizden tutuklandı! Sapık babanın kızından bir de erkek çocuğu olduğu iddia edildi

Sapıklığın böylesi

Avustralya’da geçen yıl Josef Fritzl (73) adlı bir adamın öz kızına 24 yıl tecavüz ettiği ve kızından 7 çocuk sahibi olduğu ortaya çıkınca tüm dünya şoke olmuştu. Bir sapık baba da Karabük’te belirdi!
Karabük’ün Yenice ilçesine bağlı Yortanpazarı beldesinde öz kızı F.’ye tecavüz ettiği, kızından olan 17 yaşındaki torunu B.B.’ye de cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen 52 yaşındaki Recep B. tutuklandı. Recep B.’nin, B.B.’yi eşinden olmuş gibi nüfusa kaydettirdiği, kızından olan bir erkek çocuğu ise evlatlık verdiği iddia edildi.

Ölmek istedi
Lise öğrencisi B.B., bir süre önce okulda ilaç alıp intihar etmek istedi. Öğretmenleri tarafından hastaneye kaldırılan B.B., nüfusta babası görünen Recep B.’nin ve postanede çalışan H.T.’nin tacizine uğradığını söyleyince soruşturma açıldı. Tekirdağ’da bir maden şirketinde çalıştığı ve sık sık Karabük’e gelip gittiği öğrenilen Recep B. ve H.T. gözaltına alındı.
B.B.’nin ablası bildiği, evli olan 34 yaşındaki annesi F.’nin de ifadesi alındı. F., 13 yaşından itibaren 9 yıl babasının tecavüzüne uğradığını, babasından B.B.’nin yanı sıra bir de erkek çocuk dünyaya getirdiğini söyledi. F., babasının B.B.’yi annesinden olmuş gibi nüfusa kaydettirdiğini, oğlunu ise başka bir aileye evlatlık verdiğini söyledi.
Recep B. ve H.T., tutuklanarak Karabük Cezaevi’ne konuldu. B.B. ise Karabük İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından koruma altına alınarak, Çocuk Esirgeme Kurumu’na ait bir yuvaya yerleştirildi.

Karısı yalanladı
Recep B.’nin engelli olan eşi D.K.’den boşandığı, ancak beraber yaşamaya devam ettikleri öğrenildi. D.K. ise Recep B.’den anlaşmalı olarak boşandığını, babasından kalan maaşla ilaçlarını aldığını söyledi. D.K., eşinin kızı F.’ye tecavüz ettiği iddialarını yalanlayarak
“B.B., F.’nin çocuğu. Onu doğumundan sonra aşı yaptırmaya götürmüştüm. Kimliği yoktu. Hemşire ‘Bunu üzerine kaydettir, kimliğini çıkarttır. Aşısını yapalım’ dedi. Ben de üzerime kaydettirdim. B.B. İlaçların etkisiyle konuşmuştur” dedi.

Yazarlar