Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

7 Ağustos haftası retro Venüs’ün açıları ön planda olacak. İkili ilişkiler ve finansal konularda gergin etkileri hissedeceğiz.

7 Ağustos Pazartesi 09:24’te Ay Boğa burcuna geçecek. Güne işlerimizi somutlaştırmaya çalışarak başlayabiliriz. Özellikle akşamüstü saatleri bu anlamda sonuç almamız için uygun zaman. Gün genelinde isteklerimiz konusunda ısrarcı olmamaya, ben merkezli davranmamaya da dikkat etmemiz önemli.

8 Ağustos Salı sabah ve akşam saatleri işlerimizde, eğitimle ve ticaretle ilgili konularda daha rahat ilerlemek mümkün. Öğle saatlerinde ise otorite figürleri ile çatışmaya girmemeye gayret edilmeli.

Haberin Devamı

9 Ağustos Çarşamba finansal konular için önemli bir gün. Ani değişimler mümkün. İlişkilerde de beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Temmuz başında karşılaştığımız olaylar tekrar gündeme gelebilir. Gün genelinde radikal karar almamak daha iyi olacak.

10 Ağustos Perşembe Ay İkizler burcunda ilerleyecek. Merkür ve Jüpiter’in olumlu açısı da ticarette, seyahatlerde ve eğitimle ilgili konularda karşılaşılacak fırsatları işaret ediyor. Özellikle toprak grubu burçlar (Boğa, Başak, Oğlak) güzel gelişmeler yaşayabilirler.

11 Ağustos Cuma gün genelinde hızlı hareket etmekten, riskli fiziksel aktivitelerden sakınalım. Sabah saatlerinde daha sosyal olma eğilimindeyiz. Akşam ise tartışmalara girmemeye, olaylara çok eleştirel yaklaşmamaya özen gösterelim.

12 Ağustos Cumartesi, sağlıkla ilgili tedaviye yönelik girişimlerde bulunmak, psikolojik anlamda çözümler geliştirebilmek için uygun bir gün. Daha duygusal ve hassas olabiliriz.

13 Ağustos Pazar ise retro Venüs ile Güneş’in kavuşumu var. İkili ilişkilerde geçmişe dair takıldığınız konulara farklı yaklaşabilir, bu konulara çözüm bulabilirisiniz. Eski aşkların da oldukça gündeme geleceği bir süreç. Egoyu şişiren kararlar almamaya dikkat edilmeli.

7 Ağustos haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde;

YÜKSELEN KOÇ

Çocuklar ya da kendi keyfiniz için daha fazla harcama yapma potansiyeliniz olan bir hafta. Özel hayatınızda sorunlu konuları çözümleyebilirsiniz. İşinize dair olumlu görüşmeler olabilir. Sağlıkla ilgili daha dikkatli olmak da önemli.

Haberin Devamı

YÜKSELEN BOĞA

Ailevi konuların, ebeveynlerin ön planda olacağı bu hafta evinizle de daha fazla ilgilenmeniz gerekecek. Hafta sonuna doğru bu konularda kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz. Yeni bir tanışma ya da bir hobinizi ilerletme fırsatı olabilir. Gizli düşmanlıklara karşı dikkatli olun.

YÜKSELEN İKİZLER

Geri plana attığınız düşüncelerin, eski ilişkilerin gündemde olacağı bir hafta. Arkadaşlarınızla yapacağınız paylaşımlar size iyi gelecek. Evinizle ilgili kararlar alabilir, yeni fikirler geliştirebilirsiniz. Ev kazalarına karşı tedbirli olun.

YÜKSELEN YENGEÇ

Finansal konularda uzun vadeli planlarınızla ilgili değişimler yapmanız mümkün. Sosyal hayatın hareketli olacağı bu hafta planda olmayan harcamalar gündeme gelebilir. Eğer çok detaycı davranmazsanız işinizle ilgili sorunlu konuları da çözümleyebilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN

İş hayatınızın ön planda olacağı bu hafta olayları kişiselleştirmeden alacağınız kararlar uzun vadede size fayda sağlayacak. Özellikle maddi konularda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizle ilgili düşüncelerinizi esnettikçe iyi hissedeceksiniz. Seyahat planları yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

YÜKSELEN BAŞAK

Uzaklarla, yurt dışı bağlantılı konularla ilgili gelişmelerin ön planda olacağı bir hafta. Ani değişen durumlar karşısında esnek olmaya çalışın. Korkularınızı ya da sizi kısıtlayan duyguları şifalandırabilirsiniz. Fiziksel aktivitelerinizde temkinli olmaya dikkat edin.

YÜKSELEN TERAZİ

Gruplar içinde ya da arkadaşlarınızla olan iletişimin gündemde olacağı bu hafta kriz yaratacak konulardan uzak durmaya gayret edin. Kendinizi daha iyi hissetmek için yeni kararlar alacaksınız. İkili ilişkilerde gizli durumlar canınızı sıkabilir.

YÜKSELEN AKREP

İşinizle ilgili konularda adil olmaya önem vermeniz gereken bu hafta bekleyen işlerinizi tamamlayacaksınız. İkili ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili beklenmedik haberler alabilirsiniz.

YÜKSELEN YAY

Günlük akışınızı etkileyecek gelişmelerin ön planda olacağı bu hafta uzaklarla alakalı konularla da ilgilenmeniz gerekecek. Çalışma hayatınızda, işinizde olumlu görüşmeler yapacaksınız. Çocuklarınıza karşı çok eleştirel davranmamaya dikkat edin.

YÜKSELEN OĞLAK

Aşk hayatınızda gelişen durumlar karşısında fevri karar vermemeye çalışmanız gereken bir hafta. Harcamalarınızda da aşırıya kaçma eğiliminiz olabilir. Çocuklarla ve eğitimle ilgili konularda güzel gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN KOVA

İkili ilişkilerinizde dengeyi bozmamaya gayret etmenizin önemli olduğu bu hafta abartılı tepkilerden uzak durmaya gayret edin. Yakın çevrenize maddi olarak yardım etmeniz gerekebilir. Ebeveynlerle ilgili olumlu gelişmeler de gündemde olacak.

YÜKSELEN BALIK

Çalışma arkadaşlarınızla gerginlikler yaşanabileceğinden hafta genelinde ani çıkışlardan uzak durun. Ticari konularda, anlaşma ve sözleşmelerde destekli bir haftadasınız.

İlişkilerinizde de ayrıntılara gereksiz takılıp kendinizi yormayın. 

Hepimize güzel bir hafta olması dileğimle, sevgiler.