Cinsellik Sekste ilk adımı atmak

Sekste ilk adımı atmak

22.01.2020 - 12:37 | Son Güncellenme:

İlk bakış ve ilk adım birçok şeyin tetikleyicisi. Eğer her şey yolunda giderse başka nerede ilk adımı atmak sizi mutlu eder?

Sekste ilk adımı atmak

İlk bakış ve ilk adım birçok şeyin tetikleyicisi. Eğer her şey yolunda giderse başka nerede ilk adımı atmak sizi mutlu eder? Romantik ilişkilerde yazılı olmayan bazı kurallar var.

Haberin Devamı

Bazı kurallar ya da sosyal bir takım baskılar yüzünden kadınlar bazen direksiyona geçmekten oldukça çekiniyor. Oysa ki günümüzde kadınlar, hayatın her alanında erkeklerle birlikte tüm sorumlukları bölüşüyor ve cinsiyet eşitliğini sağlıyor. Bu neden ile kadınlar neden cinselliği başlatma noktasında büyük rol üstlenmesin?

İlişkinizde kuralları koymak ve direksiyona geçmek en az partneriniz kadar sizin de hakkınız. Hatta erkeğin uyarılması kadına göre daha hızlı olduğu için kadınlar ilk adımı atmakta her zaman daha şanslı. Kadın tarafından yönetilmekten haz alan erkekler, ilişkide yeni heyecanlar ve fanteziler geliştirebilir.

İlk adımı atan kadınlar, nesiller boyu aktarılan tabu ve önyargıları yıkarak cinselliğin doğru bilinen yanlışlarını değiştiriyor. Özgüveni yüksek, ne istediğini bilen, özellikle ihtiyaç ve bedenlerini iyi tanıyan kadınlar ilk adımı atma konusunda daha cesur.

Haberin Devamı

İlk adım nasıl atılır?

İlk adımı onu ne kadar arzuladığınızı söyleyerek atabilirsiniz. Onu bedensel hareketleriniz ile ilişkiye davet etmeyi deneyin. Ufak dokunuşlarınız ile onu heyecanlandırın. Partnerinizi seksi hissettirecek övgülerde bulunun, unutmayın ki erkekler ego ile çalışıyor!

 

Yazarlar