Yaşam Serinlemek isterken canlarından oldular

Serinlemek isterken canlarından oldular

28.07.2009 - 02:04 | Son Güncellenme:

Şanlıurfa’da bir asansör şirketinde çalışan ve bur tamir işi için Viranşehir ilçesine gelen Mehmet Yıldız (19)ile arkadaşı Mehmet Nizam (19), önceki akşam saatlerinde Sulutepe köyü yakınlarındaki gölete girerek serinlemek istedi

Serinlemek isterken canlarından oldular

 Yıldız balçığa saplanarak göletin dibine batarak boğuldu. Yıldız’ın cesedi otopsi için hastaneye kaldırıldı.
Ailesiyle birlikte piknik yapmaya giden Abidin Kiriş de serinlemek için Birecik Baraj Göleti’ne girdi. Kiriş bir süre sonra yakınlarının şaşkın bakışları arasında çırpınarak gölette kayboldu. Sara hastası olduğu belirtilen Kiriş’in cesedi bir gün sonra bulundu.
Kocaeli’nin Kandıra ilçesine bağlı Babalı köyü sahilinde denize giren Doğukan Çengel (18) kayboldu. Jandarma ve Sahil Güvenlik ekiplerinin arama çalışmaları sonucu Çengel’in cesedi denizden çıkarıldı. Cebeci Köyü sahilinde de denizde kaybolan Halil İbrahim Akbaba’nın (15) cesedi bulundu.
Trabzon’un Araklı ilçesinde de Malut köyünde annesiyle birlikte çay toplamaya giden Betül Ekşin (14), ahşap köprüden geçerken ayağının kayması sonucu Yeşilyurt Deresi’ne düştü. Son günlerdeki aşırı yağışlarla kabaran dere sularında kaybolan Ekşin’in cesedi 2 kilometre uzaklıkta bulundu.

Yazarlar