Kendin Yap Sevgililer günü dekorasyonu

Sevgililer günü dekorasyonu

21.01.2015 - 12:15 | Son Güncellenme:

Sevgiller Günü’nde sevgilinize romantik bir sürpriz yapmak istiyorsanız bu yazı tam size göre!

Sevgililer günü dekorasyonu

Birbirinden farklı “kendin yap” fikirleri ile evinizi aşk dolu bir stil ile tamamlayarak unutulmaz bir güne imza atabilirsiniz.

Öncelikle yapmanız gereken; sevgiliniz ile aranızda özel bir eşya var mı bunu belirlemek olsun. Eğer ki bu tarz bir anı ve anlam eşyanız varsa dekorasyona mutlaka dahil etmelisiniz.

Sevgililer günü dekorasyonu

Ardından fotoğraflar.

Onları kullanmadan olmaz. Duvarda, masada ve daha aklınıza gelebilecek pek çok alanda anılarla dolu hallerinizi muhakkak kullanın.

Diğer önemli konu ise tabi ki mumlar. Romantizmin en özel temsilcilerinden mumlar ortamı enfes hale getirecek ufak dostlardır.

Çiçekler de odayı keyifli kılan bir diğer unsur olarak dekorasyonunuzda yer alabilir.
Sevgililer günü dekorasyonu

Belki de ellerinizle bir şeyler yapmak istersiniz. O zaman da örgü bir kalp motifli yastık, duvara asmak için minik kalpler vb pek çok detay sevgilinizin hoşuna gidecek sürprizlerden birisi olacaktır.

Son olarak da balonlar destek alabileceğiniz en sevimli kurtarıcılar olarak sevgililer günü dekorasyonunuzda kesinlikle yer almalıdır.

Ama ne yaparsanız yapın, önce sevgiliniz ve sizin beğeni ve zevklerinizi, ardından da onu mutlu edecek detayları seçmeye çalışın.

Herkese şimdiden aşk dolu günler…

Ezgi Konucu Doğan
www.ezgikonucu.com/
Sevgililer günü dekorasyonu


Sevgililer günü dekorasyonu



Yazarlar